Μπενζεμά: Ο Μουρίνιο με εμπιστεύεται

12:25 2/12/2011 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν ο Καρίμ Μπενζεμά έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζοσέ Μουρίνιο στην Ρεάλ Μαδρίτης γεγονός που χαροποιεί τον διεθνή επιθετικό όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος. Ο Μπενζεμά αναφέρθηκε επίσης στην νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και στα τρία παιχνίδια που ακολουθούν με αποκορύφωμα το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα στις 10/12 στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καρίμ Μπενζεμά στον ισπανικό Τύπο.
- Ήταν δύσκολο το παιχνίδι με την Ατλέτικο το Σάββατο;
"Ναι, ήταν πολύ δύσκολο. Ειλικρινά

πιστεύω ότι οι κάρτες των ποδοσφαιριστών της Ατλέτικο ήταν δικαιολογημένες, επειδή φάγαμε πολύ ξύλο κατά τη διάρκεια του αγώνα".
- Σε χτύπησαν και εσένα;
"Ναι, με χτύπησαν στο πρώτο ημίχρονο και πονούσα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Χώλαινα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ωστόσο, τώρα είμαι μια χαρά. Δεν ήταν κάτι σοβαρό".
- Απομένουν τρεις αγώνες για το μεγάλο ματς. Πιστεύω ότι θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την Μπαρτσελόνα στο "κλάσικο";
"Θα θέση τον εαυτό μου στη διάθεση του προπονητή. Είμαστε μεγάλη ομάδα και υπάρχουν αρκετοί έτοιμοι να παίξουν κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Θα δουλέψω σκληρά για να με επιλέξει ο προπονητής μου. Έχω παρατηρήσει ότι ο προπονητής με εμπιστεύεται και είμαι χαρούμενος που έχω αγωνιστεί σε συνεχόμενους αγώνες, κάτι που συνέβαινε πριν από τον τραυματισμό μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα