Καβάλα στο άλογο η Γιουβέντους

11:50 2/12/2011 - Πηγή: AEK365

SERIE 14η αγωνιστική

Μεσοβδόμαδα, η Γιουβέντους απέδειξε πως διαθέτει μέταλλο πρωταθλήτριας καθώς αν και έχανε με 3-1 στην έδρα της Νάπολι κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας, 3-3, και να παραμείνει πρώτη και αήττητη. Για την 15η αγωνιστική, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε υποδέχεται την προτελευταία Τσεζένα με τον Ιταλό τεχνικό να περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν την ίδια σοβαρότητα προκειμένου να παραμείνουν πρώτοι. Μοναδική απουσία για την Γιουβέντους αυτή του τραυματία Πίρλο.

Δύο βαθμούς πίσω από την Γιουβέντους

βρίσκεται η Μίλαν η οποία αναμένεται να έχει δύσκολο έργο καθώς φιλοξενείται από την Τζένοα με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να έχει τις γνωστές απουσίες των Κασάνο, Φλαμινί, Νέστα ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αποστολή ο Γκατούζο μετά την περιπέτεια που είχε με το μάτι του. Η Τζένοα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι θα αγωνιστεί χωρίς τους Ζε Εντουάρντο και Αντονέλι με τον Ιταλό τεχνικό να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μπόβο.

Ισόβαθμη της Μίλαν στην δεύτερη θέση είναι η Ουντινέζε η οποία παίζει με την Ίντερ στο "Τζουζέπε Μεάτσα" και θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με στόχο την νίκη. Από την άλλη μεριά, η Ίντερ του Ρανιέρι θα επιδιώξει την Τρίτη σερί νίκη της έστω και χωρίς την παρουσία των Φορλάν, Μουντάρι, Μαϊκόν, Σνάιντερ και Λούσιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στην Serie A
Παρασκευή 2/12 (21:45)
Τζένοα-Μίλαν
Σάββατο, 3/12 (21:45)
Ίντερ-Ουντινέζε
Νάπολι-Λέτσε
Κυριακή, 4/12 (16:00)
Κατάνια-Κάλιαρι (13:30)
Μπολόνια-Σιένα
Κιέβο Αταλάντα
Φιορεντίνα-Ρόμα
Γιουβέντους-Τσεζένα
Πάρμα-Παλέρμο (21:45)
Δευτέρα, 5/12 (21:45)
Λάτσιο-Νοβάρα

Keywords
Τυχαία Θέματα