Μπενίτεθ: Η επιτυχία εξαρτάται από πού ξεκινάς και πού θες να φτάσεις

08:30 9/4/2015 - Πηγή: AEK365

Εκτός τελικού του Κυπέλλου Ιταλίας έμεινε η Νάπολι μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λάτσιο με τον Ράφα Μπενίτεθ να υπογραμμίζει πως οι παίκτες του θα πρέπει να συνεχίσουν να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι και πως η επιτυχία μιας σεζόν εξαρτάται από πού ξεκινά μια ομάδα και πού θέλει να φτάσει.
Μιλώντας μετά το 0-1 από τη Λάτσιο, ο Ισπανός τεχνικός της Νάπολι κλήθηκε να σχολιάσει το ξέσπασμα του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις κατά των παικτών: "Τι είπε ο πρόεδρος; Κανείς δεν είναι χαρούμενος. Η επιτυχία σε μια σεζόν εξαρτάται από πού ξεκινάς και πού θες

να φτάσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος της σεζόν για να δούμε τι θα συμβεί. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Σαφώς είμαστε υπεύθυνοι όταν μια ομάδα κάνει επτά κλασσικές ευκαιρίες και δεν σκοράρει. Πρέπει να δημιουργήσουμε περισσότερες και να τις κάνουμε γκολ. Με περισσότερη τύχη, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά".
Ο Μπενίτεθ μίλησε και για το τι έλειψε από τη Νάπολι ώστε να φτάσει στην πρόκριση: "Τι μας έλειψε; Το γκολ. Συγχαρητήρια στη Λάτσιο για την πρόκριση. Είχαμε επτά ευκαιρίες να σκοράρουμε, δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και η αντίπαλος μας πήρε το πλεονέκτημα. Νομίζω ότι το να φτάσουμε μέχρι τον ημιτελικό και να είμαστε στα προημιτελικά του Europa League δεν είναι μικρό πράγμα. Η συμπεριφορά της ομάδας και οι ευκαιρίες που δημιουργεί είναι εμφανείς".
Τέλος, ο Μπενίτεθ δήλωσε: "Το ξαναλέω, όταν μια ομάδα κάνει επτά μεγάλες ευκαιρίες είναι αρκετό για να εξηγήσουμε το πώς παίξαμε σήμερα. Κόντρα στην Αταλάντα δεχθήκαμε μια φάση και ήταν από ένα φάουλ που δεν υπήρχε. Νομίζω όλοι το είδαν αυτό. Αξίζαμε περισσότερα από τα τελευταία παιχνίδια".

Keywords
Τυχαία Θέματα