Ντε Λαουρέντις: Δεν τιμούν την φανέλα που φοράνε

08:03 9/4/2015 - Πηγή: AEK365

Η Νάπολι αποκλείστηκε μέσα στην έδρα της από τη Λάτσιο στο Κύπελλο Ιταλία και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ξέσπασε κατά των ποδοσφαιριστών της ομάδας λέγοντας πως δεν τιμούν την φανέλα ενώ απαίτησε πειθαρχία και αφοσίωση.
Σε δηλώσεις του μετά το 0-1 στο "Σαν Πάολο", ο ιδιοκτήτης της Νάπολι τόνισε: "Θέλω πειθαρχία. Δεν έχω καθυστερήσει ποτέ πληρωμή. Ξόδεψα 386 εκατομμύρια για παίκτες σε δέκα χρόνια και απαιτώ αφοσίωση.

Ο κόσμος δεν είναι χαρούμενος και έχει δίκιο. Μέχρι το τέλος της σεζόν, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα και οι παίκτες δεν τιμούν την φανέλα που φοράνε, η ομάδα θα έχει κάνει βήματα πίσω. Αυτό θα είναι πλήγμα για την ψυχολογία μας.
Ελπίζω ότι όλο αυτό θα λειτουργήσει σαν κίνητρο για να δείξουν θέληση. Έχουμε κάνει τραγικές εμφανίσεις που δεν αρμόζουν στη Νάπολι. Από σήμερα αλλάζουμε. Πρέπει να αλλάξουν τη νοοτροπία τους, να δείξουν σεβασμό στον κόσμο, στον σύλλογο, στον προπονητή και στους εαυτούς τους".
Στη συνέχεια, ο Ντε Λαουρέντις δήλωσε: "Η Νάπολη είναι μια πόλη με πολλά πράγματα που σου αποσπούν την προσοχή και είναι άνθρωποι. Είμαι πατέρας και έχω παιδιά και ήμουν επίσης γιος. Στα 25 μου έκανα πράγματα που σήμερα δεν θα μου άρεσε να κάνω. Αλλά όλη μου η δουλειά έχει βασιστεί στην πειθαρχία. Η γυναίκα μου λέει ότι είμαστε μια ελβετική οικογένεια πραγματικά. Απαιτώ από αυτούς που δουλεύουν μαζί μου και για έναν κοινό σκοπό, να δείξουν αφοσίωση και αφού δεν μπορούν να τιμήσουν την φανέλα που φοράνε, η ομάδα θα μείνει κλεισμένη στο προπονητικό κέντρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα