Μπελχαντά: Μπορούμε την νίκη με ΟΣΦΠ

12:33 6/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μονπελιέ έχει ακόμα ελπίδες για πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ αρκεί, να κερδίσει απόψε τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, σύμφωνα με τον Γιουνές Μπελχαντά ο οποίος εκτιμά πως η πρωταθλήτρια Γαλλίας μπορεί να πάρει το "διπλό".

Σε δηλώσεις του ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός της Μονπελιέ τόνισε: "Πάντα υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης. Όταν μπορείς μαθηματικά να πάρεις εννιά βαθμούς στα παιχνίδια που απομένουν, υπάρχει ελπίδα.

Για να φτάσουμε όμως να μιλάμε για αυτό, θα πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και το πρώτο είναι το ματς με τον Ολυμπιακό. Αν είμαστε σοβαροί πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε την νίκη σε αυτό το παιχνίδι".
Όσο για το τι χρειάζεται η Μονπελιέ να κάνει ώστε να φύγει νικήτρια από το "Γ. Καραϊσκάκης", ο Μπελχαντά δήλωσε: "Πρέπει να είμαστε σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, κάτι που δεν κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έχουμε την ποιότητα για να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, αλλά τα λάθη μας είναι αυτά που μας βάζουν σε κίνδυνο. Στα τρία πρώτα παιχνίδια έχουμε πληρώσει ακριβά το παραμικρό λάθος".

Keywords
Τυχαία Θέματα