Μπεκενμπάουερ: Νόμιζα ότι η ποινή της FIFA ήταν αστείο

13:46 14/6/2014 - Πηγή: AEK365

Η FIFA απέβαλλε τον Φρανς Μπεκενμπάουερ για 90 μέρες από όλες τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες επειδή σύμφωνα με την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία αρνήθηκε να συνεργαστεί στην έρευνα του Αμερικανού δικηγόρου, Μάικλ Γκαρσία για την ανάθεση του Mundial του 2022 στο Κατάρ και του 2018 στην Ρωσία, με τον ίδιο να δηλώνει έκπληκτος από το συμβάν.


Σύμφωνα με την FIFA

ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν αρνήθηκε να κάνει ένα ραντεβού με τους υπεύθυνους ή να απαντήσει γραπτώς στις ερωτήσεις που του είχαν σταλθεί στα αγγλικά και στα γερμανικά.

Ο Μπεκενμπάουερ όμως δήλωσε ότι ζήτησε να γίνει η συνάντηση στην οποία θα μιλούσαν για το θέμα στα γερμανικά, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει.

«Εγώ ζήτησε μια συνάντηση ευγενικά, στην οποία θα μιλούσαμε για το θέμα στα γερμανικά. Αυτό δεν το επιθυμούσαν. Ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσα να συμβάλω ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα», δήλωσε ο Μπεκενμπάουερ, ο οποίος ήταν μέλος της επιτροπής που έδωσε το Mundial του 2022 στο Κατάρ και του 2018 στην Ρωσία.

Όσο για την πρώτη του αντίδραση ο 68χρονος δήλωσε πως νόμιζε ότι ήταν πρωταπριλιά και του έκαναν πλάκα.

«Έπρεπε να τσεκάρω την ημερομηνία πρώτα. Νόμιζα ότι ήταν πρώτη Απριλίου και αυτό ήταν αστείο. Αν εννοούν 90 μέρες μακριά από την προεδρία της Μπάγερν, μπορώ να ζήσω με αυτό», ήταν το σχόλιο του στο γερμανικό «Sky Sports».

Keywords
Τυχαία Θέματα