Μπατίστα: Ούτε ένα... ευχαριστώ!

08:30 10/2/2013 - Πηγή: AEK365

Τα δίκαια παράπονά του για τις συνθήκες που αναγκάζεται ο ίδιος και τα τμήματα υποδομής στην ΑΕΚ να δουλεύουν, εξέφρασε ο Ντανιέλ Μπατίστα. Με δηλώσεις του στο corfusports, μετά το τέλος του χθεσινού νικηφόρου αγώνα της ΑΕΚ στην Κέρκυρα, τόνισε ότι η ομάδα δεν έχει γήπεδο να προπονηθεί, παρά τις υποσχέσεις που έχει ακούσει...

Αναλυτικά όπως δημοσιεύτηκε στο κερκυραϊκό site:

Η κουβέντα άρχισε μ' ένα off the record «πέρσι με νίκησες εσύ δύο φορές, φέτος εγώ! Έτσι είναι το ποδόσφαιρο», προς τον Γιάννη Χονδρογιάννη. Και συνεχίστηκε με... ανακούφιση (για τη νίκη), ανικανοποίητα αισθήματα (για την εμφάνιση), παράπονα (για την αντιμετώπιση και της ομάδας Νέων της ΑΕΚ απ' τους... υπευθύνους) και μια απορία: «Είναι κρίμα για τα παιδιά της Κέρκυρας να παίζουν και να προπονούνται σε τέτοιο γήπεδο. Πραγματικά, με εκπλήσσει που, ένα νησί μέσα στο πράσινο, δεν έχει γήπεδο... με χόρτο!».

Τάδε έφη, Ντανιέλ Μπατίστα, μετά τη λήξη του σημερινού (Σάββατο, 9/2) αγώνα των ομάδων U20 ΑΟ Κέρκυρα και ΑΕΚ (0-1). Με σαφείς -πλην δίκαιες- αιχμές για την κατάσταση του γηπέδου του Κανονιού.

Λίγο πριν και με αφορμή μια συζήτηση μεταξύ τεχνικών και δημοσιογράφων, ο «Ντανιέλο» δεν είχε κρύψει τα παράπονά του για κάποια... κακώς κείμενα και στη δική του ομάδα: «Πριν από τρία χρόνια, μας είχαν υποσχεθεί ότι σύντομα θα έχουμε στη διάθεσή μας, για προπονήσεις, γήπεδο με φυσικό χόρτο στα Σπάτα. Ξέρετε τι είπα τότε στα παιδιά; Να υπολογίσουν ότι θα το έχουμε σε... δέκα χρόνια! Σ' ένα πλαστικό στο Καπανδρίτι κάνουμε κι εμείς προπονήσεις. Μη νομίζετε ότι κι εμάς μας δίνουν τη σημασία που πρέπει. Από την άλλη, όμως, έχουν όλοι απαιτήσεις και ζητούν επιτυχίες. Από τα τμήματα υποδομής ανεβάσαμε, ειδικά φέτος, τόσα παιδιά στην α' ομάδα, αλλά δεν έχουμε ακούσει ούτε ένα "ευχαριστώ", από κανέναν». Τελεία...


Στις «κανονικές» δηλώσεις του, για τον αγώνα, ο παλαίμαχος, διεθνής άσος, δεν έκρυψε ότι, ως το τέλος, το ματς τον κράτησε «στην τσίτα»: «Κερδίσαμε δίκαια, δίχως όμως να μείνω ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Γνωρίζαμε ότι διαθέτουμε καλύτερους παίκτες και οφείλαμε να "καθαρίσουμε" πιο εύκολα. Αντ' αυτού, υπήρξαν κάποιες περιπτώσεις που κινδυνέψαμε και να μείνουμε ως το τέλος με το... άγχος, μήπως επαληθευτεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Το παιχνίδι έπρεπε να είναι, κάποια στιγμή, στο 2 ή 3-0, αλλά φανήκαμε ασόβαροι. Μας έλειψαν οι καλές κάθετες. Στο β' μέρος κάναμε κάποιες αλλαγές, αλλά ούτε αυτό βοήθησε επί της ουσίας. Με αποτέλεσμα να υπάρχει το ίδιο σκηνικό. Τουλάχιστον, βάλαμε το γκολ και πήραμε τη νίκη. Αλλά ξαναλέω, ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος», σημείωσε χαρακτηριστικά.


Προτού ευχηθεί στην Κέρκυρα καλή συνέχεια και αναγνωρίσει πως «τα παιδιά της προσπάθησαν πολύ, κυρίως από "στημένες" μπάλες. Το έργο του κόουτς (σ.σ. Χονδρογιάννης) είναι πιο δύσκολο από το δικό μου, καθώς δεν έχει στη διάθεσή του την ίδια ποιότητα υλικού».

Keywords
Τυχαία Θέματα