«Μπαρτσελόνα» ο Άρης με Σούλη

19:14 10/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 25η αγωνιστική

ΑΡΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: Κλεάνθης Βικελίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ.Κομίνης

Στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου ο Άρης διέλυσε με 4-0 τον Λεβαδειακό και παρέμεινε στο παιχνίδι της παραμονής. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης

αγωνίστηκε... μόνη της καθώς ο Λεβαδειακός "ξέχασε" να μπει στον αγωνιστικό χώρο και έχασε με χαρακτηριστική άνεση. Η προηγούμενη νίκη ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου με 4-0 αγνοείται στα σκονισμένα ντουλάπια της ιστορίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους "κίτρινους" καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Κοέλιο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Από εκεί και πέρα δεν έγινε φάση μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με τον Άρη να έχει την πρωτοβουλία και τον Λεβαδειακό να μην... ασχολείται ιδιαίτερα. Με το καλημέρα και στο δεύτερο μέρος ήρθε και το 2-0 για τους γηπεδούχους. όταν μετά το γύρισμα του Παπαστεριανού ο Γιαννιώτας σκόραρε με προβολή. Στο 54' ο Αγκάνθο έπιασε την κεφαλιά με τον Κυριακίδη να μπλοκάρει. Δέκα λεπτά μετά ήρθε και το 3-0 για τον Άρη με τον Γιαννιώτα αυτή τη φορά να πετυχαίνει γκολ με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κάνουν ό,τι θέλουν στο γήπεδο και στο 80' πέτυχαν και τέταρτο γκολ αυτή τη φορά με συρτό σουτ του Τάτου.

ΑΡΗΣ (Σ. Παπαδόπουλος): Διούδης, Καζναφέρης, Πουλίδο (68'Τριανταφυλλάκος), Παπαζαχαρίας, Ζαραδούκας (79'Μαργαρίτης), Κοέλιο, Παπαστεριανός, Τάτος, Γιαννιώτας (84'Ηρακλής), Διαμαντάκος, Αγκάνθο

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γ. Παράσχος): Κυριακίδης, Ρομέου, Χοσέμι, Ζησόπουλος, Κόρμπος (46'Ροτζέριο), Λισγάρας, Μουλόπουλος, Μεντί, Ακόστα (66'Μπουμάλ), Βασιλείου, Μαχαίρας (48'Καγεχόν).

Keywords
Τυχαία Θέματα