Μπαπτίστα: Θα είμαστε πολύ σκληρό καρύδι

12:39 14/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στην παρθενική της συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάλαγα πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά κερδίζοντας 2-0 την Πόρτο με τον Ζούλιο Μπαπτίστα να υποστηρίζει πως η ομάδα έχει δυνατότητες για ακόμα ψηλότερα καθώς είναι, όπως είπε, πολύ σκληρό καρύδι. Όσο για την αυριανή κλήρωση, σημείωσε με νόημα πως οι άλλες ομάδες θα πρέπει να εύχονται να μην κληρωθούν με την Μάλαγα.

Σε δηλώσεις του στο Mediaset Premium ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μάλαγα τόνισε: "Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους

πάντες. Δεν έχω προτιμήσεις στην κλήρωση. Μάλλον οι άλλες ομάδες πρέπει να εύχονται να μας αποφύγουν. Θα είμαστε πολύ σκληρό καρύδι".
Για την πρόκριση στα προημιτελικά, ο Μπαπτίστα δήλωσε: "Κανείς δεν μας υπολόγιζε στην αρχή, αφού θεωρούσαν πως δεν θα καταφέρναμε να περάσουμε ούτε τους ομίλους. Με την αποψινή νίκη αποδείξαμε πως οι δυνατότητες της ομάδας είναι απεριόριστες. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία μας αυτή. Την αξίζαμε όλοι μας".
Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Πόρτο, ο Μπαπτίστα δήλωσε: "Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά. Θα έλεγα πως μας πήρε μισή ώρα για να βρούμε τον εαυτό μας. Από το σημείο εκείνο και μετά, όμως, πήραμε τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και καταφέραμε να πετύχουμε τα δυο γκολ που χρειαζόμασταν, παίρνοντας μια μεγάλη αλλά και δίκαιη πρόκριση. Οι συμπαίκτες μου έπαιξαν εξαιρετικά και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια".

Keywords
Τυχαία Θέματα