Μπαλάρα στην Ουκρανία

23:40 19/10/2011 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 7ος ΟΜΙΛΟΣ - 3η αγωνιστική

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ-ΖΕΝΙΤ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Ντόνμπας Αρίνα

Εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στην Ουκρανία όπου Σαχτάρ και Ζανίτ αναδείχθηκαν ισόπαλες, 2-2. Η ομάδα του Σπαλέτι ισοπέδωσε τη Σαχτάρ στο πρώτο μέρος αλλά βρέθηκε να

χάνει. Στην επανάληψη οι Ουκρανοι ισορρόπησαν το ματς αλλά ήταν η Ζενίτ που σκόραρε.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Η Ζενίτ να κυριαρχεί και η Σαχτάρ να κάνει επίδειξη αποτελεσματικότητας. Οι Ρώσοι απείλησαν μόλις στο 6' με τον Σιρόκοφ να κάνει το σουτ και τον Ρίμπκα να αποκρούει σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του και πάλι ο Σιρόκοφ δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 9' η Ζενίτ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Φαϊζούλιν από τον Τσιγκρίνσκι. Ο Σιρόκοφ ανέλαβε την εκτέλεση του αλλά ούτε και έτσι μπόρεσε να νικήσει τον Ρίμπκα που έπεσε σωστά και έδιωξε. Οι Ρώσοι συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες και στο 14' ο Ντάνι εξ επαφής σημάδεψε το σώμα του Ρίμπκα. Στο επόμενο λεπτό, κόντρα στη ροή του ματς, ο Γουίλιαν με ένα φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα να βρει το δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα. Μετά το γκολ η Ζενίτ συνέχισε την πίεση και στο 18' ο Ντάνι δεν μπόρεσε και πάλι να νικήσει τον Ρίμπκα. Το σκηνικό των χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε στο 29' με τον Ζιριάνοφ. Τελικά το γκολ ήρθε στο 33' όταν μετά από μπαλιά του Μπουκάροφ ο Σιρόκοφ πέρασε και τον Ρίμπκα και ισοφάρισε. Στο 43' λίγο έλειψε να κάνει ο Άλβες την ανατροπή αλλά ο γκολκίπερ της Σαχτάρ απέκρουσε και με την συμπλήρωση των 45' η Σαχτάρ «χτύπησε» και πάλι. Ο Λουίζ Αντριάνο γύρισε μέσα στην περιοχή και με σουτ έκανε το 2-1.

Εξαιρετικός ο ρυθμός και στο δεύτερο μέρος με την Σαχτάρ να απειλεί νωρίς με τον Λουίζ Αντριάνο. Η Ζενίτ απάντησε με μια καλή φάση με τον Ντάνι στο 56'. Πέντε λεπτά μετά ο Τσισόφ έκανε το λάθος και ο Φαϊζούλιν κρέμασε τον Ρίμπκα γράφοντας το 2-2. Σχεδόν με τη σέντρα η Σαχτάρ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντάγκλας Κόστα να κάνει το σουτ και τον Μαλαφέεφ να διώχνει. Ο Μπουκάροφ είχε μια καλή προσπάθεια στο 69' και η Σαχτάρ πλησίασε το γκολ στο 80' με τον Φερναντίνιο αλλά ο Μαλαφέεφ απέκρουσε.

ΣΑΧΤΑΡ: Ρίμπκα, Χούμπσμαν, Ρατ, Τσιγκρίνσκι, Σρνα, Τσιζόφ (73'Κούτσερ), Κόστα (75'Τεσέιρα), Φερναντίνο, Ζάντσον (67'Μικιταριάν), Γουίλιαν, Αντριάνο.

ΖΕΝΙΤ: Μαλαφέεφ, Άλβες, Λόμπερτς, Χούμπουσαν, Ντενίσοφ, Κρισίτο, Ζιριάνοφ, Μπουκάροφ (74'Λάζοβιτς), Σιρόκοφ, Ντάνι, Φαϊζούλιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα