Μπακάκης, εκκαθάριση και... καλή Ανάσταση

19:52 15/4/2014 - Πηγή: AEK365

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλή Ανάσταση να έχουμε. Ενα χρονο μετά από τις χειροτερες μέρες που πέρασε η ΑΕΚ και ο κόσμος της στην ιστορία του συλλόγου και όλα δείχνουν πως έρχεται και η Ανάσταση της ΑΕΚ. Με την αρχή των έργων για το γήπεδο στη Νέα

Φιλαδέλφεια και μετά με την επιστροφή στον πρωταθλητισμό στην θέση που πάντα ήταν και πάντα θα είναι μετά από αυτό το φρικτό διάλειμμα.

Τελειώνει και το... βάσανο με την εκκαθάριση και είναι πραγματικά απίστευτο το ότι ίσως τελικά γίνει χωρις να έχει φροντίσει το κράτος να πάρει αυτό και να κυνηγήσει την απαιτηση των 85.000.000 ευρώ από τον Ψωμιάδη. Επίσης αν η ΑΕΚ ολοκληρώσει και τυπικά την εκκαθάριση της μέχρι τις 10 Μαϊου και μεχρι τότε δεν έχει βρεθεί λύση με το απίστευτα παράλογο θέμα του χαρτόσημου ο Ψωμιάδης και οι υπόλοιποι της παρέας που αποδεδειγμένα βάσει δικαστικών αποφάσεων πήραν τα λεφτά της ΑΕΚ δεν θα έχουν απέναντι τους Πολιτική Αγωγή. Είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτωσεις που η γραφειοκρατία σε κάνει να θέλεις να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο.

Ολο το άρθρο ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα