Μπάγεβιτς υπέρ Κατίδη

08:47 24/3/2013 - Πηγή: AEK365

Βαριά θεωρεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Γιώργο Κατίδη από την ΕΠΟ, με ισόβιο αποκλεισμό από τις Εθνικές ομάδες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του gazzetta, ο Μπάγεβιτς παρέθεσε, το βράδυ της Πέμπτης, δείπνο στα μέλη της ελληνικής αποστολής και εκεί βρήκε την ευκαιρία να πει την άποψή του επί του θέματος. Στο τραπέζι βρέθηκαν οι κ.κ. Σαρρής, Παπακωνσταντίνου, Πιλάβιος και Οικονομίδης. Η συζήτηση

ξεκίνησε για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Βοσνία με τον έμπειρο τεχνικό να διευκρινίζει ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποια ομάδα ιδιαίτερα λόγω των δεσμών του με τις δύο χώρες.

Στην συνέχεια όμως η... ατζέντα είχε και Κατίδη. Πάνω στην κουβέντα για την τιμωρία του παίκτη της ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς απευθυνόμενος στον Σαρρή του επισήμανε πως «ναι μεν έκανε λάθος αλλά τον αδικήσατε. Τον αδίκησες πρόεδρε διότι μία τέτοια ποινή αποκλεισμού από τις Εθνικές είναι καταστροφική για ένα νέο παιδί. Δεν μπορεί να του βάζεις τόσο μεγάλη τιμωρία για ό,τι έκανε».

Η απάντηση του προέδρου της ελληνικής Ομοσπονδίας είχε μεγάλο ενδιαφέρον και δίνει μία άλλη οπτική στο μέλλον του Κατίδη στις Εθνικές: «Έχεις δίκιο. Πήραμε την απόφαση πάνω σε μία στιγμή που είχε δημιουργηθεί ένα συγκεκριμένο κλίμα για τον παίκτη. Θα το ξαναδώ το όλο θέμα». Με άλλα λόγια τα πάντα είναι ανοιχτά την δεδομένη χρονική στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα