«Είναι ανοικτός ο τελικός»

02:02 24/3/2013 - Πηγή: AEK365

Έναν τελικό Κυπέλλου έχει παίξει στην καριέρα του ο Πέδρο Ντορνέλας, αλλά ευχήθηκε ο αυριανός με τον Φοίνικα να έχει διαφορετική κατάληξη..
«Ως παίκτης της Μπενφίκα είχα χάσει στον τελικό από την Καστέλο Ντα Μάϊα και θα ήθελα αυτή τη φορά να μην ζήσω κάτι ανάλογο», είπε ο Βραζιλιάνος διαγώνιος ο οποίος αν και αναγνώρισε ότι «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα με σπουδαίους και έμπειρους αθλητές, αλλά ο τελικός είναι 50-50 αρκεί εμείς να παίξουμε το παιχνίδι

μας. Εγώ προσωπικά αισθάνομαι πιο απελευθερωμένος με τον νέο προπονητή ο οποίος με ‘πιέζει' και μου δίνει κίνητρο για να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος».

Ο Βραζιλιάνος έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Φοίνικα στο ματς του β' γύρου στο Ρέντη όπου αγωνίστηκε ως ακραίος κι εκείνη η ήττα με 3-1 σκορ ήταν η πρώτη που γνώρισε ως αντίπαλος των ερυθρόλευκων καθώς μετρούσε και δύο νίκες ως παίκτης της ΕΑΠ.
«Ελπίζω ότι τώρα που θα παίζω διαγώνιος θα κερδίσω πάλι εγώ», είπε λίγο πριν αποχωρήσει από το κλειστό ‘Μελίνα Μερκούρη' ξεσπώντας σε γέλια.

Ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος έχει πανηγυρίσει ως παίκτης του Ολυμπιακού το Κύπελλο το 2009, αλλά τώρα θέλει «να ζήσω κάτι ανάλογο και με το Φοίνικα. Θέλαμε πάρα πολύ να παίξουμε στον τελικό για να δώσουμε χαρά στον κόσμο που μας στηρίζει και ελπίζουμε να τους δικαιώσουμε και στο αυριανό ματς».

Ο έμπειρος κεντρικός χαρακτήρισε «πολύ σημαντική υπόθεση το γεγονός ότι ο Φοίνικας πέρσι πήρε το Λιγκ Καπ κι έπαιξε στον τελικό του πρωταθλήματος και συνεχίζει φέτος με τον τελικό του Κυπέλλου».
Τέλος χαρακτήρισε τον αυριανό τελικό «ένα ανοικτό παιχνίδι. Σε μια σειρά αγώνων, ο Ολυμπιακός θα ήταν το μεγάλο φαβορί, αλλά τώρα σε ένα μόνο ματς όλα είναι ανοικτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα