«Αξέχαστη και φανταστική η εμπειρία στην Ρεάλ»

08:12 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την στιγμή που δημοσιεύματα τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα το καλοκαίρι, ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το διάστημα της παρουσίας του στην Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτηρίζοντας την, έως τώρα, εμπειρία που βιώνει ως αξέχαστη και φανταστική.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Ένιωσα καλά στην Ίντερ, αλλά πίστευα πως έπρεπε να προπονήσω την Ρεάλ Μαδρίτης κάποια στιγμή στην καριέρα μου

για να νιώσω πως είμαι ένας εκ των κορυφαίων. Υπάρχουν πολλά θετικά σε αυτή την εμπειρία και κάποια αρνητικά , όπως σε όλα στην ζωή. Αλλά η εμπειρία είναι αξέχαστη και φανταστική και μου επιτρέπει να γίνομαι καλύτερος σε αυτό που κάνω".
Όσο για τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές του ως τώρα στην Ρεάλ, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Είναι δύσκολο να πεις ποιες ήταν οι καλύτερες και οι χειρότερες στιγμές για εμένα ως τώρα. Στην πραγματικότητα, η καλύτερη στιγμή είναι όταν κατακτάς έναν τίτλο και η χειρότερη όταν χάνεις έναν τίτλο, όπως ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ. Κάθε νίκη είναι μια καλή στιγμή για εμένα και κάθε ήττα μια πικρή στιγμή. Θα προτιμούσα να κάνω γενικές αξιολογήσεις, τα νούμερα μας είναι για την ώρα καλά, μας οδηγούν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την καλή δουλειά για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα για λογαριασμό της Ρεάλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα