Αύριο η συνέντευξη Τύπου

19:36 26/3/2013 - Πηγή: AEK365

Την τελευταία συνέντευξη Τύπου για τον 2ο Ημι-Μαραθώνιο της Αθήνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου παραχωρούν ΣΕΓΑΣ και Δήμος Αθηναίων αύριο Τετάρτη (27/3) στις 12:30 στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
Θα παραστούν ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού , Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων Νέλλη Παπαχελά καθώς

και οι δυο πρωταθλητές μεγάλων αποστάσεων Γιώργος Καραβίδας και Ντενιζ Δημάκη που θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Ημι-Μαραθωνίου που θα διεξαχθεί παράλληλα .

Ο διευθυντής της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης Βαγγέλης Παπαποστόλου θα δώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τους αγωνιζόμενους και όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν τους περίπου δέκα χιλιάδες δρομείς που αναμένεται να πάρουν μέρος τόσο στον Ημι-Μαραθώνιο όσο και στους δυο ακόμη αγώνες που θα διεξαχθούν παράλληλα τα 5 χλμ. και τα 3 χλμ.

Υπενθυμίζεται ότι όλες οι εκκινήσεις θα δοθούν από την πλατεία Συντάγματος και μπροστά από το Άγαλμα του Άγνωστου Στρατιώτη και οι τερματισμοί στο προαύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου όσοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι έχουν διαπιστευτεί θα μπορέσουν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις και τα ειδικά γιλέκα τους από το γραφείου Τύπου του ΣΕΓΑΣ.

Keywords
Τυχαία Θέματα