Ατομικό Μαξίμοβιτς, Κόντης

22:55 24/10/2011 - Πηγή: AEK365

Υπό τις οδηγίες του βοηθού του Γιάννη Αρβανίτη, Στέλιου Αλεπουδέα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, αφού ο πρώτος βρίσκεται στην Κύπρο με την Εθνική ομάδα την οποία κοουτσάρει. Αυτό στην Ένωση όμως δεν είχε καμιά σημασία και οι προπονήσεις συνεχίστηκαν κανονικά, με τους ρυθμούς μάλιστα να είναι έντονοι. Σκοπός του Αλεπουδέα είναι η ομάδα να βρίσκεται σε ετοιμότητα σε περίπτωση που υπάρξει ο ορισμός του αγώνα με τον Άρη Νίκαιας από την

ΟΧΕ.

Στην ΑΕΚ περιμένουν επίσημη ενημέρωση της Ομοσπονδίας για την αναμέτρηση που αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, λόγω της απεργίας των υπαλλήλων του γηπέδου. Ενώ σε περίπτωση που ούτε μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν υπάρξει επίσημη αγωνιστική υποχρέωση στην ομάδα θα εξετάσουν το γεγονός να δώσουν ένα φιλικό με κάποια ομάδα που θα είναι διαθέσιμη.

Από εκεί και πέρα και όσον αφορά στα αγωνιστικά οι Αντώνης Κόντης και Μίλος Μαξίμοβιτς έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ώστε να ξεπεράσουν σε σύντομο διάστημα το διάστρεμμα που αντιμετωπίζουν. Ενώ οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν να βρίσκουν σιγά-σιγά τον καλό τους εαυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα