Ατομικά κάτι έδειξε, ομαδικά όμως...

08:51 18/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

@ Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης: Μπήκε για δεύτερο σερί παιχνίδι και έδειξε πόσο γουστάρει να παίζει μπάλα. Πόσο πολύ έχει βελτιωθεί και πως σε αυτή την ΑΕΚ μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω. Ταχύτητα, σωστή πάσα, γκολ. Χθες, δεν σκόραρε, όμως στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε έκανε δύο σωστές ατομικές ενέργειες και έφτιαξε το γκολ του Λεονάρντο.

@ Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: Με την εικόνα του και στην Τρίπολη,

παίζοντας δύο συνεχόμενα παιχνίδια βασικός, ο Dimi απέδειξε πως άφησε οριστικά πίσω του το τραγικό προσωπικό του ξεκίνημα στην ΑΕΚ, στις αρχές της σεζόν. Έσωσε την ΑΕΚ σε δύο δύσκολες στιγμές χθες, έβγαζε σιγουριά, ενώ στο γκολ ήταν ο μόνος που δεν έφταιγε.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

@ Συγκεκριμένα ο χώρος της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ. Κακός Καφές, κακός Μάκος και η απουσία του Βάργκας έπαιξε τεράστιο ρόλο να μη λειτουργεί τίποτα σωστά. Πάσες δεν πέρασαν μπροστά, κοψίματα δεν είχαμε, πάθος έλειπε, λάθος και άσκοπα τρεξίμα, πολλά λάθη.

@ Ο τρόπος με τον οποίο δέχθηκε το γκολ η ΑΕΚ ήταν... παιδικός. Δεν νοείται να κάνει η ομάδα επίθεση, όλοι να βγαίνουν μπροστά και ο αντίπαλος να κερδίζει τη μπάλα και να βγάζει αντεπίθεση άνετα και ωραία χωρίς καν να γίνει προσπάθεια να σταματηθεί με κάποιο φάουλ. Άδεια εντελώς η άμυνα, ανοργάνωτη όλη η ομάδα, ο Αστέρας έφτασε με 4 μπαλιές απέναντι από τον Κωνσταντόπουλο.

@ Δεν ήταν μόνο το κέντρο που δεν λειτούργησε σωστά χθες για την ΑΕΚ. Η μεσαία γραμμή ήταν η... κορυφή του προβλήματος. Γενικά η εικόνα της ΑΕΚ ήταν κατώτερη των προσδοκιών. Η ΑΕΚ έβαλε τέλος με την εμφάνισή της στην Τρίπολη ένα σερί τριών αγώνων που μπορεί μεν να πέτυχε μόνο μία νίκη, όμως τουλάχιστον είχε μία καλή και σοβαρή εικόνα. Χθες, ούτε νίκη, ούτε καλή εμφάνιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα