Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

08:46 18/3/2012 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: 8

Για ακόμη μια φορά σταθερός και στο ύψος που απαιτεί η θέση στην ΑΕΚ... Εβγαλε εύκολες και δύσκολες φάσεις και μόνο στο γκολ του Ναβάρο στην αντεπίθεση δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Στο 2' μπλόκαρε σουτ του Ουσέρο, στο 28' απέκρουσε το επικίνδυνο σουτ του Ράγιος, στο 51' έβγαλε το τετ α τετ του Μπρέσκα, ενώ στο 54' και στο 80' ήταν σταθερός απέναντι σε Ναβάρο και Φορμίκα που τον απείλησαν. Ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση

από τον Dimi που δείχνει σοβαρότητα και συγκέντρωση.

Νίκος Γεωργέας: 5

Είχε απέναντι του τον Ράγιος και είχε αρκετά προβλήματα. Ο αντίπαλος του ήταν κινητικός και έπρεπε ο Μεσσήνιος μπακ να μένει πίσω. Προσπάθησε να βγει μπροστά κάποιες φορές, αλλά ελάχιστες φορές συμμετείχε ουσιαστικά. Στην επανάληψη η ΑΕΚ έπαιξε περισσότερο από δεξιά και εκεί έκανε κάποια πράγματα καλύτερα.

Νίκος Καράμπελας: 6

Ο σκόρερ του Αστέρα ήταν στην πλευρά του, αλλά στην φάση του γκολ ήταν σε συνθήκες αντεπιθέσεις και ο Καράμπελας ήταν στον Μπρέσκα. Στην αρχή ο μπακ της ΑΕΚ είχε κάποια προβλήματα με τον Ισπανό, αλλά ήταν καλός. Επιθετικά προσπάθησε να ανέβει και ειδικά στο δεύτερο 45λεπτο βοήθησε πολύ περισσότερο.

Κώστας Μανωλάς: 7

Ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ στο πρώτο 45λεπτο με... διαφορά. Εκοψε όλες τις επικίνδυνες φάσεις του Αστέρα λόγω ταχύτητας και επί της ουσίας έκανε όλη την βρώμικη δουλειά στο... σκούπισμα μια και δεν υπήρχαν βοήθειες από τα χαφ. Στην επανάληψη δεν είχε τόσο δουλειά, ενώ στην φάση του γκολ έμεινε στην επίθεση και δεν είχε γρήγορη επιστροφή.

Γιάννης Κοντοές: 6

Στο πρώτο ημίχρονο έκανε πολύ καλή δουλειά με τον Σολάκη. Είχε καλές τοποθετήσεις και δεν τον άφηνε να κινείται. Στην επανάληψη με τον Περόνε, είχε περισσότερες δυσκολίες ενώ στην φάση του γκολ βρέθηκε στην μέση από Ροτζέριο και Ναβάρο.

Γρηγόρης Μάκος: 3

Πολύ κακή εμφάνιση και... πισωγύρισμα συγκριτικά με το ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Ο Ροτζέριο έκανε όλο το παιχνίδι του Αστέρα και ο Ελληνας μέσος δεν κατάφερε να τον περιορίσει. Πολλά λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας, με αποτέλεσμα να δημιουργεί εκνευρισμό στην ΑΕΚ και νέες επιθέσεις στον Αστέρα. Είχε πολλά προβλήματα και αντικαταστάθηκε για να μπει ένας πιο πιεστικός χαφ.

Παντελής Καφές: 4

Μια εμφάνιση που δεν θύμισε τον Καφέ των προηγούμενων αγώνων που είχε δείξει άλλη εικόνα. Χθες στην Τρίπολη ήταν πολύ μέτριος και δίπλα στον κακό Μάκο δημιουργούσαν... τρύπα στο κέντρο της ΑΕΚ. Εκανε πολλά εύκολα λάθη, ακόμα και σε φάσεις που είχε τον έλεγχο. Επιθετικά δεν βοήθησε πολύ, παρά μόνο στα τελευταία λεπτά όταν ανέβηκε προς την αντίπαλη περιοχή.

Χοσέ Κάρλος: 5

Είχε τέσσερις επιθετικές προσπάθειες (17', 25' 42' και 62') και τουλάχιστον δοκίμασε το πόδι του όπως και από όπου μπορούσε. Ο Ισπανός όμως σε κανένα άλλο τομέα δεν βοήθησε. Οργανωτικά δεν άπλωσε το παιχνίδι και δεν κράτησε την μπάλα για να ανέβει η ομάδα. Ανασταλτικά δεν είχε καμία συμμετοχή. Μπορούσε να παίξει πολύ καλύτερα και έδειξ

Keywords
Τυχαία Θέματα