Ατλέτικο για Μπουράκ Γιλμάζ

17:31 18/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η αποχώρηση του Ρανταμέλ Φαλκάο από την Ατλέτικο Μαδρίτης μοιάζει βέβαιη. Αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ομάδα που θα αποκτήσει τον Κολομβιανό, ένα είναι σίγουρο. Πως ο παίκτης δεν θα βρίσκεται στη Μαδρίτη του χρόνου. Κάτι που υποχρεώνει τη διοίκηση και τον προπονητή της Ατλέτικο να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες μέρες είναι αυτό του Μπουράτ Γιλμάζ. Ο επιθετικός της Γαλατασαράι, μπορεί να μην είναι ανάλογης κλάσης με τον Φαλκάο, ωστόσο είναι ένας αξιόπιστος και αποτελεσματικός σκόρερ.

Για την

αξία του παίκτη έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος έχει ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας του να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Ισπανία, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες, διερευνητικές επαφές ανάμεσα στους δύο συλλόγους, με το κλίμα να είναι καλό, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες να δούμε τον Μπουράκ Γιλμάζ με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης την επόμενη χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα