Αθανασιάδης: Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο

16:21 23/1/2014 - Πηγή: AEK365

Τα τελευταία δυο χρόνια ο ΠΑΟΚ φτάνει μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά φέτος ο στόχος είναι, σύμφωνα με τον Στέφανο Αθανασιάδη, η πρόκριση στον τελικό και η κατάκτηση του τροπαίου.
Σε δηλώσεις του μετά το 5-1 επί του Ηρακλή και την πρόκριση στα προημιτελικά, ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε: «Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Είναι κάτι που το θέλει και ο κόσμος και εμείς. Τα τελευταία δύο χρόνια σταματήσαμε στα ημιτελικά. Μακάρι φέτος να καταφέρουμε να πάμε στον τελικό».
Για την νίκη επί του Ηρακλή ο Αθανασιάδης δήλωσε: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Θέλαμε όλοι αυτή την πρόκριση. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε μια εύκολη νίκη, όπως αποδείχτηκε στο τέλος».
Ο Αθανασιάδης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και είπε πως «... αυτό ψάχνει ένας επιθετικός, γιατί παίρνει ψυχολογία και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».
Αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην προημιτελική φάση θα είναι ο Απόλλων Σμύρνης με τον Στέφανο Αθανασιάδη να δηλώνει: «Είναι διαφορετικό το πρωτάθλημα από το Κύπελλο. Έχουμε σημαντικά ματς μπροστά μας για το πρωτάθλημα κι όταν φτάσουμε στο παιχνίδι για τα προημιτελικά θα σκεφτούμε ανάλογα και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στα ημιτελικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα