«Η Τριελβελέρ έκανε ζημιές 3 εκ. στο Προεδρικό»

15:57 23/1/2014 - Πηγή: AEK365

Οι ανυπόστατες φήμες που διαδίδονται με απίστευτη ταχύτητα στο διαδίκτυο και γίνονται με ευκολία αποδεκτές έκαναν πάλι το «θαύμα» τους, αυτή τη φορά με αφορμή την ερωτική σχέση του Γάλλου Προέδρου με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ και τις αντιδράσεις της συντρόφου του Βαλερί Τριελβελέρ.
Η «είδηση» έλεγε με λίγα λόγια ότι η Τριελβελέρ προκάλεσε ζημιές 3 εκατομμυρίων ευρώ στο Προεδρικό σπάζοντας βάζα Σεβρών και ρολόγια στους τοίχους, όταν έμαθε για τη σχέση του Προέδρου με την 41χρονη.
Πήρε δε τέτοιες διαστάσεις που μεταδόθηκε και από Μέσα ενημέρωσης και

ανάγκασε την ίδια την Προεδρία να βγάλει ανακοίνωση διάψευσης.
Έκανε όμως και την εφημερίδα Le Monde να ψάξει από πού ξεκίνησε όλη αυτή η φήμη.
Η «πηγή» ήταν τελικά ένα ακροδεξιό «μαχητικό» blog και το γνωστό σύμπλεγμα «ένας ανώνυμος φίλος, μίας φίλης που δουλεύει», -αυτή τη φορά ο τόπος ήταν το Ελιζέ- μου είπε ότι...Στην θριαμβευτική της βεβαίως πορεία προς την ειδησεογραφική πλευρά η «φούσκα» μεγάλωσε ακόμη περισσότερο με διάφορα που προσέθετε ο καθένας στον οποίο έπεφτε στα χέρια του.
Η «πηγή» ανέλαβε με ελαφρότητα να εξηγήσει πώς είχε αυτές τις πληροφορίες. « Ήταν πληροφορίες που είχε ένας φόλοουερ μου και αποφάσισα να τις δημοσιεύσω. Δεν είμαι δημοσιογράφος, απλώς βρήκα ότι η ιστορία είχε αρκετές λεπτομέρειες ώστε να δημοσιευτεί», είπε.

Πηγή: lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα