«Υπάρχει κι άλλος προπονητής»

13:43 5/10/2012 - Πηγή: AEK365

Επαφή με έναν ξένο προπονητή, το όνομα του οποίου δεν έχει γραφτεί ακόμα και αποτελεί προσωπική του επιλογή, θα έχει ο Ανδρέας Δημητρέλος όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της Γ.Σ. στα Σπάτα. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Για προπονητή: «Επειδή αργήσαμε τη Γ.Σ. τώρα θα ξεκινήσω κάποια τηλέφωνα. Δεν υπάρχει κάτι οριστικό ακόμα. Μέχρι το βράδυ πιστεύω θα έχουμε ολοκληρώσει»

Για τον Χάβο και τον Πάντιτς: «Ο Χάβος και ο Πάντιτς

είναι οι δύο επιλογές μας. Υπάρχει και μία κουβέντα με τον Λίνεν, αλλά υπάρχει και άλλος ένας ξένος προπονητής δικής μου επιλογής. Δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του. Με αυτόν θα μιλήσω τώρα. Αύριο την ομάδα θα την οδηγήσουν ο Παπαδόπουλος με τον Παπακωστούλη».

Για την υπόθεση Βιντιάδη: «Έχουμε δώσει ό,τι μας ζήτησαν. Είμαι πολύ θετικός και νομίζω ότι είμαστε κοντά. Σε 7 με 10 μέρες υπολογίζω να έρθουν οι ορκωτοί και από εκεί και πέρα σε ένα διάστημα 10 ημερών να έχουμε τελειώσει. Μίλησα τελευταία φορά με τον κ. Βιντιάδη όταν έστειλα το mail με τις απαντήσεις. Τον έχω ενημερώσει για την κατάσταση στην ΑΕΚ, με όλα αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες, γιατί υπήρξε από πλευράς του μία ανησυχία. Τον ενημερώνω και για το θέμα του προπονητή, αλλά δεν θα έχει λόγο στη λήψη της απόφασης.

Για Βλάχο: «Θεώρησα επιβεβλημένη την αποχώρησή του, γιατί όταν είσαι με έναν βαθμό σε μία μεγάλη ομάδα κάτι πρέπει να κάνεις».

Για τους διακανονισμούς με τους παίκτες: «Δεν θα φανούμε πάλι συνεπής. Πρέπει να πάνε πάλι πίσω οι διακανονισμοί περιμένοντας τον νέο επενδυτή».

Keywords
Τυχαία Θέματα