Την Πέμπτη «αποφασίζει» ο Κρισλάν

21:32 21/4/2015 - Πηγή: AEK365

Όσο ο Κρισλάν δεν αποφασίζει για το μέλλον του, τόσο η ΑΕΚ βρίσκεται στο κόλπο της απόκτησής του, παρότι σύλλογοι όπως η Σάντος ή η Μπράγκα, εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του. Ωστόσο, σύμφωνα με βραζιλιανικό δημοσίευμα της «cidadeverde.com», οι «ιδιοκτήτες» του ποδοσφαιριστή (εκτός από την Πεναπολένσε, μέρος των δικαιωμάτων του έχουν και δύο μάνατζερ) θα καθίσουν στο τραπέζι και θα εξετάσουν προσεκτικά τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους για τον πελάτη τους.

«Έχουμε πέντε προτάσεις μέχρι στιγμής. Δύο από τη

Βραζιλία και τρεις από άλλες χώρες. Θα έχω συνάντηση την Πέμπτη για να τις εξετάσουμε. Θα συζητήσουμε με τον συνεργάτη μου, Σέζαρ Γκερέιρο και θα δούμε τι είναι καλύτερο. Και το καλύτερο δεν σημαίνει μόνο από οικονομικής πλευράς. Θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά το μέγεθος και τη δομή των ενδιαφερόμενων συλλόγων», είπε αρχικά ο Ρικάρντο Βαλέριο, για να συμπληρώσει: «Δεν μπορώ να πω ποιος είναι πιο κοντά στην απόκτηση του Κρισλάν. Μόνο μετά την συνάντηση της Πέμπτης θα μπορώ να πω με σιγουριά. Όλες οι προτάσεις είναι καλές και όλες έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους».

Όσο για τους ενδιαφερόμενους συλλόγους ο Βαλέριο δεν θέλησε να αποκαλύψει ονόματα, ωστόσο τόνισε πως οι δύο βραζιλιάνικες ομάδες είναι εκ των διεκδικητών του περσινού πρωταθλήματος, «φωτογραφίζοντας» τη μία. Τη Σάντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα