Αρνούνται να παραλάβουν τα φύλλα επιστράτευσης οι ναυτεργάτες

21:43 5/2/2013 - Πηγή: AEK365

Παρά την επιστράτευση των πληρωμάτων που αποφάσισε η κυβέρνηση για τους ναυτεργάτες, οι ίδιοι φαίνονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν την απεργία τους. Η επίδοση των φύλλων πορείας ξεκίνησε άμεσα, ωστόσο οι απεργοί αρνούνται να τα παραλάβουν.

Σε έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), που έγινε σε πλοίο στον Πειραιά,

αποφασίστηκε να μην παραλάβουν τα φύλλα πορείας, δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και ζήτησαν από τα πληρώματα να βγουν έξω από τα πλοία.

Κύκλοι του υπουργείου Ναυτιλίας έλεγαν ότι σε περίπτωση που οι ναυτεργάτες αρνηθούν να παραλάβουν τα φύλλα πορείας, «θα εφαρμοστεί ο νόμος» με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Η ΠΝΟ αποφάσισε την άρση της απεργίας από τις 6 το πρωί της Τετάρτης για όλα τα περιφερειακά λιμάνια πλην της Αττικής, όπου επικεντρώνουν πλέον τον αγώνα τους.

Οι ναυτεργάτες αποφάσισαν να βρίσκονται από τα ξημερώματα της Τετάρτης ομάδες περιφρούρησης στους καταπέλτες των πλοίων και να πραγματοποιήσουν νέα συγκέντρωση στον Αγ.Διονύσιο, στις 10 το πρωί.

Keywords
Τυχαία Θέματα