Αρνητικός ο Κωστένογλου για αναβολή

00:11 18/2/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν παρθεί η οριστική απόφαση για την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ - ΟΦΗ ο Νίκος Κωστένογλου (λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής 17/2) ενημερώθηκε ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Από την αρχή ήταν κάθετα αρνητικός. Ήθελε να γίνει το ματς. Ο λόγος; Καθαρά αγωνιστικός, αφού μετά την αναβολή του αγώνα, αλλά και την αναβολή της επόμενης αγωνιστικής από τη Σούπερ Λίγκα, η ΑΕΚ θα αναγκαστεί μέσα

στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να δώσει ενδιάμεσο παιχνίδι. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το ματς ΑΕΚ - ΟΦΗ από τη στιγμή που αναβλήθηκε δεν μπορεί να γίνει στις 22 Φλεβάρη (την προσεχή Τετάρτη δηλαδή) καθώς οι Κρητικοί έχουν αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.

Στις 25- 26 του ίδιου μήνα υπάρχει αναβολή του πρωταθλήματος και μετάθεση της αγωνιστικής κατά μία εβδομάδα.

Στις 29 Φλεβάρη, ημέρα Τετάρτη έχει φιλικό παιχνίδι η Εθνική Ελλάδας και το ματς μπορεί να γίνει τότε μόνο αν δοθεί εντολή στον Φερνάντο Σάντος να μην πάρει σε αυτό το παιχνίδι παίκτες από τις δύο ομάδες.

Το Σαββατοκύριακο 3 ή 4 Μαρτίου θα γίνει η αγωνιστική που είχε αναβληθεί με την ΑΕΚ να παίζει με τον Άρη στο Χαριλάου.

Αμέσως μετά, υπάρχει κενό μέσα στη βδομάδα και είναι πιθανό το ματς ΑΕΚ - ΟΦΗ να γίνει την Τετάρτη 7 Μαρτίου. Έπειτα όμως (στις 11 Μάρτη) είναι το ματς ΑΕΚ - Παναθηναϊκός. Και αυτό ήθελε να αποφύγει ο Κωστένογλου, γνωρίζοντας ότι το ρόστερ της ομάδας δεν... αντέχει τρία ματς σε μία εβδομάδα, γεγονός που είναι όμως σχεδόν σίγουρο πως θα συμβεί.

Αυτό που πλεον θα επιθυμεί να αποφύγει η ΑΕΚ είναι να μη γίνει ο αγώνας με τον ΟΦΗ μεσοβδόμαδα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναίκό, αλλά μετά το ματς με τους «πράσινους», ώστε να μην παρουσιαστεί η ομάδα κουρασμένη σε έναν τόσο μεγάλο αγώνα.

Το πότε τελικά οριστεί ο αγώνας ΑΕΚ - ΟΦΗ θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες από τη Σούπερ Λίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα