«Αριστερά πολυπολιτισμικά σκατά»

12:02 28/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Έινταν Μπέρλεϊ, βουλευτής του συντηρητικού κόμματος στην Αγγλία, θέλησε να μοιραστεί τις, όχι και τόσο θετικές, εντυπώσεις του από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων μέσα από το Twitter με τα σχόλια του να ξεσηκώνουν πολλές διαμαρτυρίες.
Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής έγραψε στο Twitter:

"Η πιο αριστερή τελετή έναρξης που έχω δει. Περισσότερο από το Πεκίνο, την πρωτεύουσα του Κομμουνισμού. Δόξα το Θεό που έφτασαν οι αθλητές. Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε από αυτά τα αριστερά πολυπολιτισμικά σκατά. Φέρτε πίσω τα κόκκινα βέλη, τον Σαίξπηρ και τους Στόουνς".
Όπως ήταν φυσικό αμέσως υπήρξαν οι πρώτες αντιδράσεις με τον γνωστό Βρετανό παρουσιαστή Τζέιμς Μαξ να γράφει στο Twitter: "Νομίζω ότι ο κόσμος θα αναρωτιέται αν αξίζεις την θέση σου στο Κοινοβούλιο με τέτοια σχόλια".
Ο Μπέρλεϊ βλέποντας το κύμα διαμαρτυριών που ξεσήκωσε το μήνυμα του επανήλθε γράφοντας: "Από ό,τι φαίνεται το tweet μου παρεξηγήθηκε. Μιλούσα για τον τρόπο που χειρίστηκαν το σόου, όχι την ίδια την πολυπολιτισμικότητα".
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν την παραίτηση του Βρετανού πολιτικού ο οποίος πριν από επτά μήνες είχε υποστεί κυρώσεις όταν είχε παραβρεθεί σε εκδήλωση στην Γαλλία όπου πολλοί καλεσμένοι ήταν ντυμένοι με στολές των "SS".

Keywords
Τυχαία Θέματα