Αραβίδης: Καλύτερος ο Πανιώνιος στην συνέχεια

11:17 28/8/2012 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Αραβίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για την εικόνα του Πανιωνίου στο χθεσινό ματς με τον Άρη

«Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τη δική μας προσπάθεια και τη δουλειά που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα. Έχουμε έναν νέο προπονητή, ο οποίος προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία και δείξαμε κάποια πράγματα στο χθεσινό ματς. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα έχουμε καλύτερη εικόνα».

Για το πρώτο επίσημο ματς του προπονητή, Δημήτρη Ελευθερόπουλου

«Είναι ένας νέος προπονητής, ο οποίος έχει τεράστιες παραστάσεις κυρίως από το εξωτερικό.

Είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά δουλεύει πολύ και προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Η δουλειά του βγαίνει κάθε μέρα στις προπονήσεις και θα φανεί σύντομα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για την εικόνα του αγώνα

«Μπήκαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό, αφού παίζαμε στην έδρα μας. Αυτό το πετύχαμε στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας σε καλή κατάσταση τους περισσότερους από τους παίκτες μας. Σε κάποια φάση μείναμε με εννιά παίκτες, όμως ο κόσμος μάς στήριξε και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ο κόσμος του Πανιωνίου είναι πολύ απαιτητικός και, κατά τη γνώμη μου, καλά κάνει. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη ομάδα και είναι στα πόδια μας να φέρουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο και να μας στηρίζει πολύ».

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό πρωτάθλημα

«Μόνο κέρδη μπορεί να αποκομίσουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές από αυτή την ιστορία και ειδικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χθες είχαμε πολλά νεαρά παιδιά που έπαιζαν για πρώτη φορά σε ματς της Α' Εθνικής. Μόνο θετικά μπορεί να δώσει όλη αυτή η ιστορία. Ο καθένας έχει την ευκαιρία του με τον τρόπο που του δίνεται».

Για τη δική του εμφάνιση

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Νομίζω ότι θα πάω καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια. Η θέση μου είναι κυρίως στα πλάγια και πίσω από τον επιθετικό. Ωστόσο, μπορώ να βοηθήσω όπου χρειαστεί η ομάδα. Ευτυχώς μας βγήκε το παιχνίδι χθες και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον Άρη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».

Για την απόφασή του να επιστρέψει στην Πλατεία

«Η απόφασή μου ήταν πολύ γρήγορα θετική. Είναι μία ομάδα που αγαπάω και ο κόσμος με έχει αγαπήσει πολύ. Εμένα με ενδιαφέρει ότι χθες πήραμε τους τρεις βαθμούς, επειδή ήταν πολύ σημαντικό αφού ήταν το πρώτο ματς της χρονιάς».

Για τους φετινούς στόχους των Νεοσμυρνιωτών

«Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, επειδή στην προπόνηση αποδίδουμε τα μέγιστα. Από εκεί και πέρα, εμείς θέλουμε να πηγαίνουμε καλά, να δείχνουμε τον καλό μας εαυτό και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα πάμε πολύ καλύτερα».

Για το κεφάλαιο «Εθνική»

«Το κεφάλαιο Εθνική υπήρχε πάντα, αφού έχω περάσει από όλες τις μικρές ομάδες. Αυτό είναι το όνειρο της ζωής μου. Από εκεί και πέρα, αυτό το σενάριο μπορώ να το αποκτήσω μόνο μέσα από την ομάδα του Πανιωνίου και ελπίζω κάποια στιγμή να παίξω στην Εθνική».

<

Keywords
Τυχαία Θέματα