Σλούκας: Το καλύτερο δυνατό για τη βελτίωση

10:57 28/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε για τις διαφορές με την περσινή σεζόν, αλλά και για την αλλαγή του προπονητή.

«Τα πράγματα είναι διαφορετικά αλλά το ζητούμενο είναι ότι ξεκινάμε πάλι από την αρχή. Προσωπικά είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, κάτι που ισχύει για τα υπόλοιπα παιδιά, με σκοπό την βελτίωση της ομάδας», είπε αρχικά ο Σλούκας.

Για την αλλαγή του προπονητή υπογράμμισε: «Ο προπονητής άλλαξε, στην ομάδα όμως δεν άλλαξαν πολλά, αφού ο κορμός έμεινε ίδιος. Οι

παίκτες είναι ίδιοι με πέρσι και ίδιοι παραμένουν και οι στόχοι του Ολυμπιακού που είναι οι τρεις τίτλοι».

Τον λόγο πήρε αργότερα ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος δήλωσε αρχικά: «Θέλω να ευχηθώ υγεία πάνω απ΄όλα γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο σε μια προετοιμασία. Μέχρι τώρα έχουμε πάει πολύ καλά, με το μεγαλύτερο κομμάτι της ομάδας να παραμένει το ίδιο. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας και έχουμε βάλει στο κλίμα της ομάδας και τον Δημήτρη με τον Στράτο που σαν Έλληνες δεν είχαν πρόβλημα να προσαρμοστούν».

Ο νεαρός γκαρντ συνέχισε λέγοντας ότι: «Σκοπός μας είναι να δώσουμε στο Καρπενήσι το 100% για να είμαστε έτοιμοι στα πρώτα φιλικά, εκεί όπου θα βγουν και τα πρώτα συμπεράσματα».

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ο Βαγγέλης Μάντζαρης σχολίασε: "Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, καθώς ομάδα που φέρνει επιτυχίες δεν αλλάζει. Σίγουρα ο νέος προπονητής δουλεύει με τον δικό του τρόπο και θέλει πολύ κίνηση στο παιχνίδι μας. Από την μεριά μας μπορεί να έχουμε φέτος μεγαλύτερη πίεση από πέρσι, σίγουρα όμως θα κάνουμε το καλύτερο για να φέρουμε ξανά τίτλους στο ΣΕΦ. Εξάλλου όσο δύσκολο είναι να φτάσεις στην κορυφή, τόσο δύσκολο είναι και να μείνεις εκεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα