Απόβαση Βάσκων στο «Ολντ Τράφορντ»

15:44 7/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (20:00)
Η ανεβασμένη, αγωνιστικά, Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε ψάχνει για την έκτη σερί νίκη της κόντρα στην αξιόμαχη Μπεσίκτας προκειμένου να πάρει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη. Ο τιμωρημένος Ασουνσάο και ο τραυματίας Ντιέγκο δεν υπολογίζονται για την Ατλέτικο με τον Γκοντίν να είναι αμφίβολος. Για την Μπεσίκτας απόντες θα είναι οι Χίλμπερτ, Καϊχάν και Κορκμάζ.
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (20:00)
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετρά δυνάμεις κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι που έχει θέσει ως στόχο την κούπα του Europa League.

Οι Πορτογάλοι προέρχονται από ήττα στο πρωτάθλημα και στο "Ζοσέ Αλβαλάδε" θα προσπαθήσουν να δείξουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο που τους έφερε μέχρι τους "16" με Τζεφρέν και τον Ροντρίγκεζ να είναι αμφίβολοι. Η Μάντσεστερ Σίτι του Ρομπέρτο Μαντσίνι ψάχνει ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς σε μια εβδομάδα στην Αγγλία με τον Ιταλό τεχνικό να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.
ΤΒΕΝΤΕ-ΣΑΛΚΕ (20:00)
Αμφίρροπο το ζευγάρι που συγκροτούν οι δυο ομάδες με την Τβέντε να προσέρχεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά και το 6-2 επί της Αϊντχόφεν και να ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα έστω και χωρίς τους Φερχούκ και Λαζάατ. Η Σάλκε προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα ωστόσο φιλοδοξεί να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League και για αυτό θα παίξει για την νίκη δίχως τον Χούντελααρ, τον Φέρμαν, τον Ούνερσταλ και τον Μέτσελντερ.
ΑΛΚΜΑΑΡ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (22:05)
Μετά την Άντερλεχτ, η Άλκμααρ φιλοδοξεί να αποκλείσει και την δυναμική Ουντινέζε και να φτάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η ολλανδική ομάδα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιόχανσον και Μπένσοπ. Η Ουντινέζε προκρίθηκε στους "16" αποκλείοντας τον ΠΑΟΚ και με την επιστροφή του Ντι Νατάλε φιλοδοξούν να φτάσουν και στους "8". Για την αναμέτρηση με την Αλκμααρ δεν υπολογίζονται οι Ίσλα, Μπαντού, Αμπντί και Φαμπρίνι.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (22:05)
Με τίποτα λιγότερο από τον τελικό δεν συμβιβάζονται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αθλέτικ Μπιλμπάο για να φτάσει στους «8» του Europa League. Στην προηγούμενη φάση οι παίκτες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον απέκλεισαν τον Άγιαξ, ενώ το τελευταίο διάστημα δείχνουν να παίρνουν τα πάνω τους στο αγγλικό πρωτάθλημα. Από την πλευρά τους, οι Ισπανοί άφησαν εκτός την Λοκομοτίβ Μόσχας και την Κυριακή επικράτησαν με σκορ 2-0 της Σοσιεδάδ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα αγωνιστούν χωρίς τους Βίντιτς, Κλέβερλι, Βαλέντσια, Φλέτσερ και Όουεν, ενώ ο Σμόλινγκ είναι αμφίβολος. Από την πλευρά τους, η ισπανική ομάδα δεν υπολογίζει τους Αμορεμπιέτα (τιμωρημένος), Όθιο και Γούρπεγκι (τραυματίες).

Σταντάρ Λιέγης-Αννόβερο (22:05)

Το 2010 το Αμβούργο είχε σταματήσει την ξέφρενη πορεία της Σταντάρ Λιέγης στο Europa League. Δύο χρόνια αργότερα η βελγική ομάδα βρίσκει ξανά στην ίδια φάση της διοργάνωσης μία γερμανική ομάδα, όμως θα προσπαθήσ

Keywords
Τυχαία Θέματα