Ντι Ματέο: Για πάντα στις καρδιές των οπαδών ο Μουρίνιο

14:52 7/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Μπέρμιγχαμ, οι φίλοι της Τσέλσι φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο θέλοντας έτσι να στείλουν ένα μήνυμα στην διοίκηση για τον αντικαταστάτη του Αντρέ Βίλας Μπόας. Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο αναγνώρισε την λατρεία του κόσμου της Τσέλσι προς τον Πορτογάλο τεχνικό σημειώνοντας πως ο Μουρίνιο θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά των φίλων της ομάδας.

Σε δηλώσεις του μετά την νίκη 2-0 και την πρόκριση της Τσέλσι, ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας τόνισε: "Ο Μουρίνιο είναι μέρος

της ιστορίας της ομάδας, έχει σημειώσει τόσες πολλές επιτυχίες για τους παίκτες και την ομάδα και θα μείνει για πάντα στις καρδιές των οπαδών".
Όσο για την στάση που πρέπει να κρατήσουν από εδώ και πέρα οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, ο Ντι Ματέο δήλωσε: "Οι παίκτες χρειάζεται να δείξουν υπευθυνότητα απέναντι στους εαυτούς τους, στην ομάδα, στους οπαδούς, στον ιδιοκτήτη σε όλους, αλλά είναι για το δικό τους το καλό. Πιστεύω πως η ευθύνη είναι συλλογική, θα πρέπει να την μοιραζόμαστε στις ήττες αλλά και στις νίκες. Είμαστε μια χαρούμενη οικογένεια, κερδίσαμε, είμαστε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και όλοι είναι ευχαριστημένοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα