Απωθημένο η Αγγλία για Πεπ

16:20 28/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα απολαμβάνει την ζωή μακριά από το ποδόσφαιρο ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα "Mundo Deportivo", εξετάζει ήδη τις προτάσεις που έχει στα χέρια του ενόψει της νέας σεζόν με τον Ισπανό τεχνικό να επιθυμεί να αναλάβει ομάδα της Αγγλίας.
Λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, εκπρόσωποι εθνικών ομάδων βρέθηκαν στην Νέα Υόρκη για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αλλά το απωθημένο

του Γκουαρντιόλα είναι η Premier League με τρεις ομάδες να διεκδικούν την υπογραφή του.
Η πρώτη είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σε πρόσφατη δήλωση του να χρήζει τον Γκουαρντιόλα άξιο αντικαταστάτη του ενώ δημοσιεύματα ήθελαν τους δυο άντρες να συναντώνται τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Από το Μάντσεστερ είναι και η άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Γκουαρντιόλα καθώς και η πρωταθλήτρια Σίτι έχει στο στόχαστρο της τον Ισπανό τεχνικό και βασίζεται όχι μόνο στα λεφτά του ιδιοκτήτη Αλ Τανί αλλά και στην παρουσία του Τσίκι Μπεγκιριστάιν ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Γκουαρντιόλα.
Τέλος υπάρχει και η Τσέλσι με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να επιθυμεί να αναλάβει ο Γκουαρντιόλα την ομάδα μετά το τέλος της σεζόν αλλά το... παρελθόν του Ρώσου ιδιοκτήτη με τους προηγούμενους προπονητές ίσως αποδειχτεί αποτρεπτικός παράγοντας για τον Γκουαρντιόλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα