«Σίγουρα στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ»

15:37 28/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το 2014 ο Νεϊμάρ θα αποχωρήσει από την Σάντος και ήδη μεγάλες ομάδες της Ευρώπης έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του με τον πατέρα Νεϊμάρ να εκφράζει ανοικτά την επιθυμία να δει τον γιό του στην Μπαρτσελόνα.

Σε δηλώσεις του στην καταλανική εφημερίδα "Sport", ο Νεϊμάρ Ντα Σίλβα, τόνισε: "Ρωτάτε εμένα; Λοιπόν, η Μπαρτσελόνα, σίγουρα. Το ποδόσφαιρο της Μπαρτσελόνα μοιάζει με αυτό του Νεϊμάρ. Η ομάδα πετυχαίνει γκολ

από την περιοχή, όπως και ο Νεϊμάρ. Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε. Μπορεί το 2014 να μην τον θέλει η Μπάρτσα. Πώς μπορώ να πω τώρα ότι ο Νεϊμάρ θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα; Ούτε η ομάδα μπορεί να πει κάτι. Καλύτερα όλοι να μείνουν σιωπηλοί".
Ο πατέρας του Νεϊμάρ παραδέχτηκε ωστόσο πως υπάρχουν επαφές και με την Ρεάλ Μαδρίτης ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα ληφθεί υπόψη το γεγονός πως στην Μπαρτσελόνα έχουν αγωνιστεί σπουδαίοι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές απάντησε: "Είναι ξεκάθαρο ότι ο Νεϊμάρ το λαμβάνει υπόψιν. Έχει τα πρότυπά του και αυτό είναι νορμάλ, θέλει να θριαμβεύσει εκεί που έπαιξαν Ρομάριο και Ρονάλντο".

Keywords
Τυχαία Θέματα