Αποθέωσε Ποντόλσκι ο Μερτεζάκερ

19:12 10/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ένας άνθρωπος που γνωρίζει άριστα το τι μπορεί να προσφέρει στην Άρσεναλ ο Λούκας Ποντόσλκι, είναι ο Περ Μερτεζάκερ. Ο Γερμανός αμυντικός των «Κανονιέριδων» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του, ο οποίος το καλόκαίρι θα αφήσει την Κολωνία για το Λονδίνο.

«Έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και αυτό χρειάζεται σε ένα πρωτάθλημα όπως η Premier League. Επίσης, πρόκειται για έναν πολύ γρήγορο παίκτη. Η Άρσεναλ θα είναι πρόκληση για εκείνον αλλά θα μπορέσει να ανταπεξέλθει

αφού έχει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση. Όταν η ομάδα χρειάζεται το γκολ εκείνος βρίσκεται πάντα εκεί να βοηθήσει. Πάντα ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου και δεν αφήνει τίποτα να τον επηρεάσει. Είναι τόσο άνετος και αυτό μου αρέσει σε εκείνον. Πρόκειται για έναν φανταστικό επιθετικό, όπου έχει παίξει έχει πετύχει πολλά γκολ. Είναι πολύ καλός στο να κοντρολάρει τη μπάλα όταν βρίσκεται μπροστά του και αυτή είναι μία σπουδαία ικανότητα που συμφέρει πολύ την ομάδα.

Μιλήσαμε αρκετές φορές και του έδωσα πολύ καλές συστάσεις για το σύλλογο. Πιστεύω πως θα διασκεδάσει, παίζοντας μπάλα σε αυτήν την ομάδα. Κάποια πράγματα εδώ διαφέρουν από τη Γερμανία, ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η προπόνηση. Μπορείς να αφοσιωθείς και να συγκεντρωθείς, αφού δεν υπάρχει ούτε ο Τύπος ούτε οι φίλαθλοι να σε αποσπούν. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για αυτόν να βελτιωθεί τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άνθρωπος όπως συνέβη και με μένα τον προηγούμενο χρόνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα