Αποθέωσαν τον αρχηγό (VIDEO)

08:30 4/3/2013 - Πηγή: AEK365


Το "Μπομπονέρα" σείστηκε από τα χειροκροτήματα και τις ζητωκραυγές μόλις στον αγωνιστικό χώρο έκανε την εμφάνιση του ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Μπόκα Τζούνιορς. Δείτε βίντεο ΕΔΩ!
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην αγαπημένη του ομάδα αλλά σίγουρα αλλιώς θα είχε φανταστεί την επιστροφή του καθώς η Μπόκα έχασε εντός έδρας από την Ουνιόν Σάντα Φε με 1-3 και έτσι μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο Torneo Final έχει μόλις τέσσερις βαθμούς.
Ήττα ωστόσο δέχτηκε και η

Ρίβερ Πλέιτ, στην έδρα της Σαν Λορέντζο με 2-0, έχοντας την πρώτη βαθμολογική της απώλεια στη διοργάνωση. Μόλις στο πρώτο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Στρακουαλούρσι, ενώ στο 20ο λεπτό διαμορφώθηκε το τελικό σκορ με τον Τσέτο.
Την παρθενική της βαθμολογική απώλεια μετά από τρεις σερί νίκες είχε ωστόσο και η Λανούς, που έμεινε στο μηδέν στην έδρα της Ρασίνγκ Κλουμπ (0-0). Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που έφευγε με το διπλό η ομάδα του Σελότο, θα έκανε για πρώτη φορά στα 98 χρόνια της ιστορίας της το 4/4, στο ξεκίνημα κάποια διοργάνωσης. Έστω κι έτσι πάντως, έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Γοδόι Κρουζ-Αρχεντίνος Τζούνιορ 0-0
Σαν Λορέντζο-Ρίβερ Πλέιτ 2-0
Τίγκρε-Ολ Μπόις 2-1
Ρασίνγκ Κλουμπ-Λανούς 0-0
Μπόκα Τζούνιορς-Ουνιόν Σάντα Φε 1-3

Keywords
Τυχαία Θέματα