Preview 24ης αγωνιστικής

08:05 4/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΒΕΡΟΙΑ-ΑΡΗΣ 19:30 NOVASPORTS 1

Παιχνίδι κρίσιμο στην μάχη για παραμονή στην Super League είναι αυτό που θα γίνει απόψε στην Βέροια όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Άρη στην αυλαία της 24ης αγωνιστικής.
Οι γηπεδούχοι θέλουν τους βαθμούς της νίκης για να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη με τον προπονητή της Βέροιας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, να μην

υπολογίζει στους τραυματίες Σνάουτσνερ και Καλί. Αντίθετα, ο Μπαργκάν είναι έτοιμος και μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.
Για τον Άρη, η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι επιτακτική ανάγκη καθώς σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος δεν έχει στην αποστολή τον τιμωρημένο Αγκάνθο και τον ανέτοιμο Γιαννίτση ενώ, αντίθετα, κανονικά υπολογίζεται ο Βελλίδης. Ο Άρης θα έχει την συμπαράσταση 4000 οπαδών του που θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Βέροιας.

Οι αποστολές των δυο ομάδων
Βέροια: Τζόναθαν, Κοτταρίδης, Καλογέρης, Κόστλι, Γκιγιέρμο, Καλτσάς, Μπάρμπας, Μπαργκάν, Γεωργιάδης, Μοκάκε, Αμαραντίδης, Ορέστες, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Ολαϊτάν, Γεωργέας, Μπερτίν, Ρεάνο.
Άρης: Διούδης, Βελλίδης, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα