Χάρα: Όχι, όχι δεν το έβαλα με το χέρι

10:08 17/3/2015 - Πηγή: AEK365

Μία - δυο φορές γίνεται να παραδεχθεί (έστω και μετά τους αγώνες) κάποιος παίκτης την παράβασή του σε ματς και σε αυτή τη μειοψηφία δεν περίμενε κανείς να είναι ο Χάρα.

Ο φορ του Ολυμπιακού μιλώντας στην εφημερίδα "γαυρος" υποστήριξε πως το γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ το έβαλε με το στήθος και όχι

με το χέρι.


«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αποτελώ μέρος μίας μεγάλης ομάδας και θέλω να τη βοηθάω να κερδίζει , ώστε να γεμίζουμε αυτοπεποίθηση παιχνίδι με παιχνίδι», ήταν τα πρώτα λόγια του Αργεντινού επιθετικού και πρόσθεσε:

«Η εποχή μας είναι πολύ δύσκολη. Τα φαινόμενα της βίας εν συναντώνται μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Αργεντινή. Νομίζω όμως ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ελεγχθεί καλύτερα η κατάσταση γιατί είναι πολύ επικίνδυνο για όλους μας και θα είναι πολύ άσχημο να χτυπηθεί σοβαρά κάποιος παίκτης ή κάποιος άνθρωπος που κάνει τη δουλειά του μέσα στο γήπεδο».

Σχετικά με τις διαμαρτυρίες για το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, ο Χάρα υποστήριξε: «Όχι, όχι δεν ήταν με το χέρι. Ηταν μία γρήγορη φάση κι έβαλα το στήθος για να στείλω τη μπάλα στην εστία. Ευτυχώς μου έξανε το χατήρι και κατέληξε στα δίχτυα. Ηταν ένα καθαρό γκολ που δικαιούμασταν, αφού πιέζαμε να το πετύχουμε».

Παράλληλα ο Χάρα επισημαίνει ότι ακόμα δεν έχουμε δει τις πραγματικές του δυνατότητες: «Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος και θα μάθουν και οι συμπαίκτες μου το πώς κινούμαι μέσα στο γήπεδο και ποια είναι τα χαρακτηριστικά μου. Νομίζω ότι αυτό είναι μία διαρκής εξέλιξη για να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα, αλλά και να με βοηθήσουν οι συμπαίκτες μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα