Απόπειρα απαγωγής για να μην πάει στην Τσέλσι

13:26 12/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο εκπρόσωπος του Μπρούμα αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος αριστερός εξτρέμ παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής από οπαδούς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας οι οποίοι δεν θέλουν ο ποδοσφαιριστής να πάρει μεταγραφή για την Τσέλσι.
Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Μπρούμα, μέλη του συνδέσμου Juve Leo επιχείρησαν να απαγάγουν τον παίκτη από το ξενοδοχείο όπου διέμενε αφού πρώτα είχαν οργανώσει καμπάνια μέσω διαδικτύου με σκοπό την απαγωγή του Μπρούμα.
Όπως δήλωσε ο μάνατζερ

του Πορτογάλου εξτρέμ: "Κάναμε μήνυση στην αστυνομία και ενημερωθήκαμε πως έγινε κατόπιν εντολής της διοίκησης της Σπόρτινγκ". Μάλιστα προανήγγειλε προσφυγή στην FIFA προκειμένου ο Μπρούμα να μείνει ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Πάντως υπάρχουν δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον ίδιο τον μάνατζερ στην απόπειρα απαγωγής προκειμένου να πετύχει την αποδέσμευση του Μπρούμα από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την μεταγραφή του στην Τσέλσι.
Σημειώνεται πως μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του Μπρούμα στο Μουντιάλ U-20 στην Τουρκία με την φανέλα της Πορτογαλίας, ο νεαρός εξτρέμ είχε ζητήσει από την διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να δεχτεί την πρόταση ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ που είχε καταθέσει η Τσέλσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα