Γουέλμπεκ: Καλή και η ισοπαλία

18:03 3/10/2013 - Πηγή: AEK365

Οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το τέλος το προβάδισμα που πήραν κόντρα στους Ουκρανούς και έφυγαν τελικά με το βαθμό της ισοπαλίας από την Ουκρανία.
Ο μοναδικός σκόρερ για τους «κόκκινους διαβόλους» στο χθεσινό παιχνίδι, Ντάνι Γουέλμπεκ, μίλησε για τα θετικά της αναμέτρησης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα πρέπει να συσπειρωθεί ενόψει της συνέχειας.
«Στο τέλος ήταν ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Πήραμε το προβάδισμα νωρίς και παίξαμε καλά. Ήταν δύσκολο γι' αυτούς να σκοράρουν. Προς το τέλος δεχθήκαμε το γκολ

και αυτό είναι απογοητευτικό»,δήλωσε αρχικά ο Γουέλμπεκ.
«Δεν νομίζω ότι πολλές ομάδες θα έρθουν εδώ και θα πάρουν τη νίκη. Θα θέλαμε να την είχαμε πάρει, αλλά δεν έγινε», επεσήμανε μεταξύ άλλων.
«Πιστεύω πως οι τέσσερις βαθμοί στα πρώτα δύο παιχνίδια είναι καλοί. Προφανώς και σαν Γιουνάιτεντ θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, αλλά το να ερχόμαστε εδώ και να παίρνουμε ισοπαλία είναι καλό»
«Τα πράγματα δεν πάνε όσο καλά θα θέλαμε στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μαζευτούμε και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε καταλήγοντας ο νεαρός στράικερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα