Αποκτήστε κι εσείς το σκάφος-νησί! (ΦΩΤΟ)

01:36 22/6/2012 - Πηγή: AEK365

Θέλετε να πάτε διακοπές σε ένα νησί και δεν προλαβαίνετε με τα πλοία της γραμμής; Θέλετε να ζήσετε την εμπειρία του ναυαγού χαμένος σε μια βραχονησίδα μεσοπέλαγα; Μια αυστριακή κατασκευαστική εταιρεία έχει τη λύση: το σκάφος-νησί!

Ένα μοναδικό σκάφος που είναι πολύ καλύτερο από οποιαδήποτε ξερή βραχονησίδα καθώς προσφέρει όλες τις ανέσεις και με το παραπάνω, αλλά θυμίζει ένα μικρό νησάκι!

Το γιοτ

Osros προσφέρει τις ανέσεις που αρμοζουν σε έναν δισεκατομμυριούχο με κόστος όμως... μόλις 3,7 εκατ. ευρώ!

Με έξι πολυτελή υπνοδωμάτια μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12 ατομα, ενώ έχει δωμάτια και για τέσσερις υπαλλήλους. Οι εσωτερικοί χώροι περιλαμβάνουν μια μικρή κουζίνα και ένα μπαρ, ενώ στο δεύτερο επίπεδο, μια «ταράτσα» είναι ό, τι πρέπει για τα μπάρμπεκιου πάρτι σας, ενώ έχει και τζακούζι για την χαλάρωση μετά το φαγοπότι!

Το γιοτ είναι άκρως οικολογικό μιας και για την ενέργεια που χρειάζεται χρησιμοποιεί αποκλειστικά τον ήλιο και τον αέρα, ενώ το νερό της θάλασσας δρα ως κλιματιστικό!

Η αυστριακή εταιρεία θα ξεκινήσει άμεσα την κατασκευή του πρώτου της γιοτ, ενώ εσεις χρειάζεστε μόνο 3,7 εκατ. ευρώ και θα γίνει αμέσως δικό σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα