Απογοητευμένος ο Μπόλονι…

19:30 26/10/2011 - Πηγή: AEK365

Απογοητεύτηκε από τον παίκτη που είδε στο ντέρμπι του ρουμανικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Στεάουα και τη Ραπίντ ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε σε συμπατριώτες του για τον λόγο της παρουσίας του στο Βουκουρέστι. Παραδέχθηκε πως πήγε για να «τσεκάρει» μεταγραφικό στόχο, του οποίου το όνομα δεν αποκάλυψε, αλλά τόνισε πως απογοητεύτηκε από την παρουσία του.

«Θα μου είναι πολύ δύσκολο να δώσω εκτίμηση

στη διοίκηση για τον παίκτη που είδα. Αλλά θα σας πω κάτι χωρίς να σας δώσω το όνομα του ποδοσφαιριστή. Είδα το ματς της Στεάουα με τη Ραπίντ για παίκτη που είχα ακούσει πολύ καλά πράγματα, ναι, είναι ταλαντούχος, έχει μέλλον, αλλά αυτά τα είχα δει όταν έπαιζε σε άλλη ομάδα, διότι τώρα σοκαρίστηκα με τις αδυναμίες που τον είδα από κοντά. Αναρωτιέμαι, πραγματικά, πως οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου λένε τόσο εύκολα πολλά καλά πράγματα για ποδοσφαιριστές;».

Ένα από τα ονόματα που «παίζουν» στον ρουμανικό Τύπο για υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ είναι αυτό του 26χρονου άσου της Ραπίντ Βουκουστερίου, Οβίντιου Χερέα που παίζει στη θέση του επιτελικού μέσου και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων έδωσε ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (26/10).

Ο Λάζλο Μπόλονι στο φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα, που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, χρησιμοποίησε κυρίως αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές και παίκτες από την Β' Ομάδα.

Στο φιλικό πήραν μέρος και οι Λεονάρντο και Σπαντάτσιο τους οποίους θέλει να «τεστάρει» ο Ρουμάνος μιας και αναμένεται να τους δώσει χρόνο συμμετοχής στις επόμενες αγωνιστικές. Αμφότεροι έδειξαν πως θέλουν χρόνο όπως και ο Κατσικάς, ο οποίος έχει λιγότερο χρόνο στην ομάδα.

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Λαμπάκης, Κατσικάς, Λεονάρντο, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Γεωργιάδης, Πόποβιτς, Σπαντάσιο, Γιάννου

Έπαιξαν ακόμη οι: Πέλκας, Ιντζίδης, Κωνσταντινίδης,Ταουσιάνης, Κίτσιου και Β. Παπαδόπουλος

Η ενδεκάδα του Αγροτικού Αστέρα: Γιακουμής, Καραμουκίδης, Ασπρίδης, Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Τσουκαλίδης, Πετρίσεβιτς, Σαρακατσάνης, Σίνης, Προβατίδης, Καπνίδης

Έπαιξαν ακόμη οι: Λαμπάκης, Βαφέας

Ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τώρα, ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να προβεί σε ροτέισον. Στα πλάνα του Μπόλονι επιστρέφουν οι Φωτάκης και Κρέσιτς, ενώ φανέλα βασικού διεκδικεί ο Γιώργος Γεωργιάδης. Εκτός για το ντέρμπι με τους «πράσινους» είναι οι Γκαρσία, Λίνο και Τσουκαλάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα