«Ξεκαθάρισμα» με Γκέντσογλου

18:50 26/10/2011 - Πηγή: AEK365

Όπως σας είχαμε αναφέρει χθες από το aek365.gr ο Νίκος Κωστένογλου θα τα έλεγε από κοντά τόσο με τον Σάββα Γκέντσογλου, όσο και με τους άλλους μικρούς σε ηλικία παίκτες που δυσαρεστήθηκαν «ανοιχτά» ή όχι για το μέτρο που πήρε ο προπονητής για το «καθάρισμα των παπουτσιών» από τους μικρότερους στους μεγαλύτερους. Ο Ελληνας προπονητής για να προλάβει τα… χειρότερα, κάλεσε σήμερα τον νεαρό μέσο στο γραφείο του και του εξηγήσει τους λόγους για να καταλάβει ο παίκτης τον σκοπό του μέτρου.

Ο Κωστένογλου είπε στον Γκέντσογλου

ότι η απόφαση του έχει «παιδαγωγικό χαρακτήρα» και όχι να μειώσει την προσωπικότητα του ίδιου και των άλλων νεαρών της ΑΕΚ. Του τόνισε ότι γίνεται σε αρκετές ομάδες αυτό και ότι σκοπός είναι να υπάρχει σεβασμός και ιεραρχία στα αποδυτήρια ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους, δίχως όμως αγωνιστικούς διαχωρισμούς.

Μάλιστα, ο 41χρονος Ελληνας τεχνικός του δικεφάλου είπε στον Γκέντσογλου ότι τον πιστεύει αγωνιστικά, ότι περιμένει από τον ίδιο να βελτιωθεί μέσα από το πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης και να αποδείξει μέσα στα επόμενα ματς το ταλέντο που δεδομένα έχει και να μην το… πετά άσκοπα.

Ο 21χρονος διεθνής μέσος από την πλευρά του έδειξε μετανιωμένος για την δυσαρέσκεια του (φάνηκε μέσα και από τα γραφόμενα του στο facebook) και είπε στον προπονητή του ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του, μετά την συζήτηση τους. Σημαντικό ρόλο πάντως έπαιξε πάντως και η χθεσινή δημόσια στήριξη του Κωστένογλου, από τους Δέλλα και Λυμπερόπουλο μέσω της NOVA όταν μεταξύ άλλων είπαν ότι το μέτρο αυτό υπάρχει και σε ευρωπαϊκές ομάδες και ότι είχαν καθαρίσει και οι ίδιοι παλαιότερα παπούτσια των μεγαλύτερων σε ηλικία παικτών, δίχως να σημαίνει αυτό μείωση προσωπικότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα