Αποφασίζει ο Σάντος

21:04 4/9/2013 - Πηγή: AEK365

Μάλλον ξεκάθαρες θα πρέπει να θεωρούνται οι σκέψεις του Φερνάντο Σάντος αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές τους οποίους θα χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στο Λιχτενστάιν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός χρησιμοποίησε και στην προπόνηση της Τετάρτης την ίδια ενδεκάδα και δεν αναμένεται να προχωρήσει σε κάποια διαφοροποίηση, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά.

Οι διεθνείς προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (ατομικό έκανε ο Σαμαράς,

ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν θα αγωνιστεί την Παρασκευή) σε πολύ καλό κλίμα, όπως άλλωστε συνηθίζεται στην Εθνική.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις στημένες φάσεις και κυρίως στα κόρνερ, αφού -όπως και να το κάνουμε- αποτελούν παραδοσιακά τα δυνατό όπλο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, αυτή μάλλον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης και την τετράδα της άμυνας θα αποτελούν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Σιόβας και Χόλεμπας. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Κατσουράνης, με εσωτερικούς μέσους τους Μανιάτη και Ταχτσίδης. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κώστας Μήτρογλου τον οποίον θα βοηθούν από τα άκρα οι Κονέ και Χριστοδουλόπουλος.

Πριν την αναχώρηση που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης στις 16.00 με πτήση τσάρτερ, θα πραγματοποιηθεί ακόμη μία προπόνηση στις 10.00 στον Άγιο Κοσμά.

Keywords
Τυχαία Θέματα