Απόδραση από το «Γεντί Κουλέ»

18:07 28/12/2011 - Πηγή: AEK365

Στο παιχνίδι που έγινε στην Κρήτη για την εξ αναβολής τρίτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα ο Λεβαδειακός νίκησε λίγο πριν το τέλος του αγώνα με ένα γκολ του Βασιλείου. Έτσι οι Βοιωτοί πήραν μια νίκη-ανάσα για την συνέχεια της διοργάνωσης.

Το ματς

Αρκετά καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» με τον ΟΦΗ και τον Λεβαδειακό να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες και φάσεις. Οι Ζουρούδης

για τους φιλοξενούμενους και Λόπεζ για τους Κρητικούς προσπάθησαν να πετύχουν κάποια γκολ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα κι έτσι το σκορ έμεινε στο μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε και πάλι το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, όμως δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά. Ακόμα και το πέναλτι που κέρδισε στο 59ο ο Κάλαιτζιτς δεν μπόρεσε να το μετατρέψει σε γκολ, αφού ο Κυριακίδης είπε «όχι». Ο ρυθμός του παιχνιδιού στην συνέχεια έπεσε ακόμα περισσότερο κι εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς τελείωσε ο Λεβαδειακός έκανε την έκπληξη όταν στο 89ο λεπτό με τον μόνιμό του σκόρερ έκανε το 1-0. Ο Τομάς έκλεψε από τον Μπούρμπο, που έκανε λάθος, κι έβγαλε την πάσα στον Βασιλείου, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Κάρολ. Έτσι οι Βοιωτοί απέδρασαν με ένα σημαντικό τρίποντο.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Ουκάρ (46' Σουμπίνιο), Κάλαϊτζιτς, Καμπάνταης (67' Μάντζιος), Γεωργίου, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεθ (77' Μπούρμπος).

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κουτσόπουλος, Τόμας, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Κοιλιάρας (83' Γκρμπιτς), Μελισσάς, Βασιλείου, Ζουρούδης (69' Πόποβιτς), Κόρμπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα