Τι γίνεται με Μανωλά

17:47 28/12/2011 - Πηγή: AEK365

Πριν ξεκινήσει η προετοιμασία του περασμένου καλοκαιριού ο Κώστας Μανωλάς είχε συμφωνήσει με την διοίκηση της ΑΕΚ για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου μέχρι το 2014. Με αποδοχές που τον ικανοποιούσαν και μια προκαταβολή της τάξεως των 150.000 ευρώ για να βάλει την υπογραφή του ο 20χρονος. Η προκαταβολή δεν καταβλήθηκε ποτέ στον παίκτη και έτσι δεν υπάρχει καμία ανανέωση, παρότι είχαμε ανακοίνωση για την συμφωνία.

Πλέον, με δεδομένο ότι στο τέλος Μαΐου ο Μανωλάς

αποδεσμεύεται από την ΑΕΚ, μπορεί από την Κυριακή να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει! Το δικαίωμα αυτό του δίνουν οι κανονισμοί, καθώς έξι μήνες πριν μείνει ελεύθερος μπορεί να συμφωνήσει με άλλο σύλλογο για το καλοκαίρι. Ετσι από την 1η Ιανουαρίου 2012, δηλαδή σε τέσσερις ημέρες, ο νεαρός ίσως… χαθεί για την ΑΕΚ.

Και αυτό με αποκλειστική ευθύνη μετόχων και διοίκησης της ΠΑΕ που δεν έχουν «δέσει» μια τόσο σημαντική «επένδυση» της ομάδας και ένα περιουσιακό στοιχείο που μπορεί να αποφέρει αργότερα έσοδα. Όμως, ιδιοκτήτες και διοικούντες με τους κακούς χειρισμούς τους έχουν βάλει σε κίνδυνο την επένδυση Μανωλά. Και αντί η ΑΕΚ να τον ανανεώσει για να μπορεί να τον πουλήσει όποτε έχει συμφέρουσα πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, στην ΠΑΕ ρισκάρουν και ίσως από… Κυριακή χαθεί με την ΑΕΚ να μην παίρνει ούτε ένα ευρώ!

Ωστόσο, όλα τα δεδομένα μπορούν να ανατραπούν… Και αυτό βασίζεται σε μια σιγουριά που εκφράστηκε δια στόματος Στέλιου Μανωλά πριν λίγες ημέρες σε ΑΕΚτζηδικη παρέα. Ο μεγάλος Στέλιος είπε για το θέμα «Ο Κώστας δεν θα φύγει. Θα ανανεώσει…», χωρίς να πει περισσότερες λεπτομέρειες. Πλέον, μένει τα γεγονότα να μας δείξουν ποια (θα) είναι η αλήθεια…

Keywords
Τυχαία Θέματα