Αποχή στον Παναθηναϊκό!

11:35 30/11/2012 - Πηγή: AEK365

Εκεί που όλα έδειχναν πως η κατάσταση στο τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού είχε βελτιωθεί από την έναρξη της σεζόν, έρχονται όλα τούμπα! Στο «τριφύλλι» δεν έχει αλλάξει τίποτα και η απόφαση των παικτών της ομάδας, οι οποίοι έχουν φτάσει στα άκρα, είναι να κατέβει στο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Χίο με τους έφηβους!

Το πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών έχει φτάσει ήδη στην 4η αγωνιστική και τα προβλήματα που υπήρχαν από πριν εξακολουθούν να υφίστανται χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα! Τα συμφωνητικά

τους δεν έχουν υπογραφεί, χρήματα δεν έχουν πάρει εκτός από έναν μισθό έναντι και όλα είναι στον αέρα...

Ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Αφρουδάκης μίλησε με τον πρόεδρο, Αχιλλέα Μακρόπουλο και τον έφορο Νίκο Πλυτά αλλά λύση δεν βρέθηκε και οι παίκτες επιμένουν στην απόφαση τους να μην κατέβουν στον αγώνα με το ΝΟ Χίου. Αυτό είναι και το πιθανότερο σενάριο εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά τις τελευταίες ώρες.

Πρέπει όμως να σημειώσουμε πως αν οι «πράσινοι» δεν κατέβουν να αγωνιστούν στον συγκεκριμένο αγώνα θα χάσουν 6 βαθμούς ενώ σε περίπτωση που δεν κατέβουν και σε δεύτερο παιχνίδι τότε αυτόματα υποβιβάζεται δύο κατηγορίες. Και οι δύο περιπτώσεις αυτές δεν συγκεντρώνουν πιθανότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα