Έκλεισε η υπόθεση Στρος Καν-καμαριέρας

10:46 30/11/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας "New York Times" αναφέρει πως ο Ντομινίκ Στρος Καν ήρθε σε συμφωνία με την καμαριέρα Ναφισάτου Ντιαλό και έτσι η υπόθεση στην οποία ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Δ.Ν.Τ. είχε κατηγορηθεί για βιασμό κλείνει οριστικά.
Στις 8 Αυγούστου του 2011 η καμαριέρα του "Sofitel" είχε καταθέσει αστική καταγγελία, παράλληλα με την ποινική διαδικασία, στον Στρος Καν

κατηγορώντας τον για τη σεξουαλική επίθεση στη σουίτα του στο "Sofitel" στις 14 Μαΐου του 2011. Η ποινική δίωξη όμως κατέπεσε λόγω αμφιβολιών σχετικά με την αξιοπιστία της Ντιαλό, η οποία είχε πει επαναλαμβανόμενα ψέματα σχετικά με ορισμένες πτυχές της ζωής της. Ο Στρος-Καν είχε δηλώσει ότι η σχέση του με την Ντιαλό στο "Sofitel" ήταν μια "αμοιβαία συμφωνία".
Η εφημερίδα, σημειώνει ότι οι δύο πλευρές θα πρέπει να προχωρήσουν την επόμενη εβδομάδα στην οικονομική συμφωνία που θα τελειώσει αυτή την ιστορία, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το ποσό που καθορίστηκε προκειμένου να γίνει το... deal.

Keywords
Τυχαία Θέματα