Αποχαιρέτησε και μαθηματικά η Κέρκυρα

19:47 6/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Λεβαδειακός κέρδισε με 2-1 την Κέρκυρα και πλέον μόνο με... θαύμα θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Οι Φαίακες υποβιβάστηκαν στη Football League καθώς δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε έμειναν στο -7 από την τελευταία ομάδα που εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Λεβαδειακό να μπαίνει πολύ δυνατά. Μάλιστα στην πρώτη τους ευκαιρία οι Βοιωτοί ευτύχησαν να σκοράρουν

με τον Ροτζέριο Μάρτινς. Ο Βραζιλιάνος άσος με ατομική ενέργεια στο 6' ξεπέρασε τον Πετρούση και ανάμεσα σε δυο αμυντικούς σούταρε κάνοντας το 1-0.Γενικότερα το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό με τις δυο ομάδες να χάνουν κάποιες ευκαιρίες, ενώ είχαμε κι από ένα σημαντικό λάθος. Στο 29' Ο Κυριακίδης δεν συνεννοήθηκε καλά με τους αμυντικούς του με αποτέλεσμα ο Γκέσιος να πάρει μία κεφαλιά. Δέκα λεπτά αργότερα ο Έντερ έχασε τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως ο Κόρμπος δεν πρόλαβε να σουτάρει.Στην εξέλιξη του αγώνα είχαμε μία απίστευτη φάση. Ο Ροτζέριο ξεμαρκάριστος μέσα στη μεγάλη περιοχή αντί να σουτάρει έκανε τις ντρίμπλες, του έπιασαν και αντί να σουτάρει, μπροστά από τον τερματοφύλακα, γύρισε τη μπάλα στο... πουθενά.Το ημίχρονο έκλεισε με τον Κέρκυρα να φέρνει το ματς στα ίσα. Ο Αθανασίου πέρασε όμορφη μπαλιά από τα δεξιά βρήκε τον Αγρίτη, κι αυτός από την ίδια θέση που έχασε νωρίτερα ευκαιρία, έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1.
Στο δεύτερο μέρος υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Η Κέρκυρα θα μπορούσε να κάνει το 2-1 με σουτ του Σταμόγιαννου από το κέντρο, το οποίο όμως εξουδετέρωσε ο Κυριακίδης με δυσκολία... Οι Βοιωτοί, έφτασαν κοντά στο γκολ με τους Βασιλείου και Γεωργίου.

Τελικά, η ομάδα του Βέλιτς, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Λεβαδειακού, πήρε τη νίκη με κοντινό πλασέ του Κόρμπου έπειτα από κεφαλιά του Ροζέριο στο δοκάρι.

Κέρκυρα (Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Αθανασίου, Έντερ, Πετρούσης, Σταμόγιαννος (Κρητικός 83'), Τσοκάνης, Τσουμάνης (Ηλιάδης 57'), Λεόν, Αγρίτης, Κυβελίδης, Γκέσιος (Βασιλόγιαννης 87').

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ροτζέριο (Ρομέου 91'), Πόι, Ακόστα (Καγιεχόν 63'), Βασιλείου (Μαχαίρας 85').

Keywords
Τυχαία Θέματα