«Από εσάς περιμένει χαρά ο ΑΕΚτζης»

21:11 16/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ ξέχασε… ήδη το ματς με την Στουρμ στο Γκρατς και την νίκη της, αφού ο χρόνος πιέζει και μεθαύριο Κυριακή η ομάδα έχει ένα «τελικό» στο Περιστέρι. Όπως κάθε ματς φέτος στην Σούπερ Λίγκα. Η Ενωση φιλοξενείται από τον Ατρόμητο και στο Περιστέρι ήδη δημιουργούν «ειδικές συνθήκες» για το παιχνίδι

με τον δικέφαλο… Ο Νίκος Κωστένογλου θέλει να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Για το δεύτερο φρόντισε ο προπονητής της ΑΕΚ στην ομιλία του σήμερα στα Σπάτα. Εκεί που μίλησε για την χαρά που δίνουν οι παίκτες στον κάθε ΑΕΚτζη και τις συνθήκες που θα… δουν στο Περιστέρι την Κυριακή.

«Εχουμε να δώσουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε καλή εικόνα. Περιμένουν να σας κερδίσουν… Εγω θέλω από εσάς να είμαστε αυτοί που πρέπει. Ολος ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει από εσάς μια χαρά. Περνά δύσκολα, βλέπετε τι συμβαίνει γύρω μας. Εσείς του δίνεται μια χαρά. Ο ΑΕΚτζης από εσάς περιμένει να χαρεί έστω για λίγο. Με μια νίκη για λίγο ξεχνιέται και χαμογελά. Παίξτε για αυτούς και για εσάς» είπε ο «Κωστέ» και συνέχισε «Δεν θέλω να επαναπαυόμαστε. Ποτέ μην είστε ευχαριστημένοι. Να δουλεύεται συνέχεια και να βελτιώνεστε. Ετσι κάνουν οι μεγάλοι παίκτες και εσείς είστε παίκτες μιας μεγάλης ομάδας. Δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα, η προσπάθεια και η βελτίωση με ενδιαφέρει περισσότερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα