Από εκεί που σταμάτησε ο ΠΑΣ

19:30 30/11/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΦΗ 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (Αθήνα)

Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε επικρατήσει 4-0 εντός έδρας τη Νίκη Βόλου και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα των Ιωαννίνων στον ίδιο ρυθμό επιβλήθηκε 3-0 του ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι "καθάρισαν" το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο ανεβάζοντας στροφές μετά το πρώτο μισάωρο του αγώνα. Στο 30ο λεπτό ο Ίλιτς βρήκε χώρο, σούταρε, ο Λόρια δεν έδιωξε σωστά και ο Τσάβες ήταν εκεί που έπρεπε για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Ο ΟΦΗ αναλώθηκε σε πολλά λάθη και η καλύτερη στιγμή του στο πρώτο μέρος ήταν ένα σουτ του Μιλιάζες στο 35' πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη.
Πέντε λεπτά πριν το τέλος ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 όταν ο Λόρια έδιωξε δυνατό σουτ του Τσάβες αλλά στο 44' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Ο Ράζακ ανέτρεψε τον Ακόστα, ο Καλογερόπουλος υπέδειξε πέναλτι και ο Τσάβες έκανε το 2-0.
Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ είχε μόλις μια καλή στιγμή όταν στο 56ο λεπτό ο Μιλιάζες έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, ο Πετρόπουλος έπιασε κεφαλιά στο σημείο του πέναλτι όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη.
Στο 62' ο Ίλιτς νικήθηκε σε τετ α τετ με τον Λόρια αλλά ο παίκτης του ΠΑΣ πήρε την εκδίκηση του στο 87ο λεπτό. Ο Αντελέγιε ανέτρεψε τον Γιάκο εντός περιοχής, ο Καλογερόπουλος υπέδειξε δεύτερο πέναλτι, ο παίκτης του ΟΦΗ αποβλήθηκε και ο Ίλιτς ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το τελικό 3-0.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Ακόστα (73' Κοροβέσης), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μανιάς (78' Γιάκος), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Στρούνα, Τσάβες (69' Χαρίσης), Λίλα
ΟΦΗ (Τζ. Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μονιάκης (46' Πετρόπουλος), Ραζάκ, Φερνάντεθ (67' Ροβίθης), Λαμπρόπουλος (56' Κουτσιανικούλης), Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες

Keywords
Τυχαία Θέματα