Απίστευτο: Ο Δημητρέλος ενισχύει με τον Κατσικοκέρη την Κέρκυρα!

14:44 3/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στον μαγικό κόσμο της ΑΕΚ, των Δ.Σ με ημερομηνία λήξης γίνεται κι αυτό. Η ΑΕΚ με την υπογραφή του Ανδρέα Δημητρέλου και του Ηλία Μπρουσιανού, μοναδικών υπεύθυνων μαζί με τον Λίνεν για τα μεταγραφικά, θα ενισχύσει μια από τις βασικές ανταγωνίστριες ομάδες της φετινής σαιζόν, την ισόβαθμη Κέρκυρα, με τον παίκτη που πλήρωσε 150.000 πρίν λίγους μήνες, τον πρώτο σκόρερ της Β Εθνικής το 2011 και

τον μοναδικό της επιθετικό που έχει 8 γκολ, πέρυσι με τον Εργοτέλη στην Α Εθνική έχοντας μάλιστα σαν ανταγωνιστή για την θέση έναν παίκτη σαν τον Μπούντιμιρ: τον Νίκο Κατσικοκέρη. Η απίστευτη αυτή εξέλιξη προέκυψε σήμερα το πρωί όταν ο παίκτης συναντήθηκε με τον Λίνεν για να τον ρωτήσει αν τον υπολογίζει ή πράγματι τον έχει στην μαύρη λίστα και ο Γερμανός του ξεκαθάρισε πως δεν τον χρειάζεται ούτε στις προπονήσεις!

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο μάνατζερ του παίκτη συναντήθηκε με τον Δημητρέλο, έχοντας ήδη από χθες το βράδυ μιλήσει με την Κέρκυρα μετά από άδεια της ΑΕΚ, και του ξεκαθάρισε πως η ομάδα που επιλέγει ο πελάτης επειδή τον συμφέρει είναι η Κέρκυρα!

Ο Δημητρέλος για να κάνει το χατήρι του Λίνεν, αφού ο Κατσικοκέρης είχε πει πως θα ήθελε να μείνει και να παλέψει για μια θέση, ακόμη κι αν χρειαστεί να τρέχει... γύρω από τα Σπάτα, και μην μπορώντας να προτείνει εναλλακτική λύση δέχτηκε!

Ετσι αν μέσα στις επόμενες ώρες δεν αλλάξει κάτι η ΑΕΚ θα έχει καταφέρει να ενισχύσει μια ομάδα που υπολογίζει περισσότερο από όλες να περάσει στην βαθμολογία, με έναν επιθετικό που στην ΑΕΚ δεν πήρε σχεδόν καθόλου ευκαιρίες (ειδικά με τον Λίνεν δεν πήρε καμία) αλλά οι δύο προηγούμενες χρονιές του ήταν πάρα πολύ καλές και κυρίως παραγωγικές. Ο Αντρέας Δημητρέλος λοιπόν, που είναι ο καλύτερος για την εφορία και το ΙΚΑ, δίνει σε μια ανταγωνίστρια ομάδα μια λύση που δεν μπορoύσε να βρει πουθενά για το επιθετικό της πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από προτροπή του Λίνεν θα μπει όρος στη συμφωνία ΑΕΚ - Κέρκυρας για τον δανεισμό του Κατσικοκέρη να μην παίξει ο παίκτης κόντρα στην Ένωση σε λίγες αγωνιστικές. Και εδώ είναι το οξύμωρο της υπόθεσης... Αφού ο Λίνεν θεωρεί τον Κατσικοκέρη όχι ικανό επιθετικό, θα έπρεπε να... παρακαλάει για να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ! Η ουσία είναι ότι ο Κατσικοκέρης τις επόμενες ημέρες κλείνει δανεικός στην Κέρκυρα και η ΑΕΚ χαρίζει σε μία ανταγωνιστική με εκείνη ομάδα έναν επιθετικό που πλήρωσε για να πάρει το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα